Gainer Jumbo - Scitec Nutrition

ProizvođačScitec Nutrition

93 %

Jumbo je kvalitetni gainer namijenjen za izgradnju mišićne mase i dobivanje tjelesne težine, koji se sastoji od bjelančevina sirutki, u 1 dozi čak 50 g, neophodnih aminokiselina, uključujući BCAA i glutamin, kompleksnih saharida i kreatinskih kompleksa. Ovako osim poticanja izgradnje mišićne mase, povećava i intenzitet i izvedbu tijekom treninga.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
Detalji

JUMBO - kvalitetni gainer za rast obimu mišićne mase i tjelesne težine, obogaćen ekstra dozom kreatina

Jumbo je gainer koji se sastoji od vrhunskih bjelančevina sirutki, koje su temeljem za rast mišića i njihovu regeneraciju, i saharida iz "6-carb" smjese (zobeno brašno, Palatinose, patentirani Waxy Maize s visokom molekularnom težinom). Sadrži i kreatinski kompleks za isporuku energije u mišiće i još intenzivniji intervalni trening. Jumbo koji sadrži 50 grama najkvalitetnijeg bjelančevina u jednoj dozi i veliku dozu nove energije, koji razriješi nepoznatu u jednadžbi unosa hrane. Ove bjelančevine pridonose održavanju i povećavanju mišićne mase. bjelančevine sirutki dobivane iz mlijeka predstavljaju kompletne bjelančevine, jer osiguravaju sve vrste aminokiselina potrebnih za organizam; uključujući 9 aminokiselina, koje organizam ne zna stvoriti sam za sebe pa se moraju dobivati u obliku hrane (Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofan, Valin). Bjelančevina sirutki je karakteristična time što je lako probavljiva i također visokim sadržajem aminokiselina; zbog toga ima i izvrsnu biološku vrijednost.


jumbo gainer

 

JUMBO sadrži i smjesu saharida „6-CARB“, koja sadrźi zobeno brašno, Palatinose i Waxy maize. Waxy maize je patentirani saharid s visokom molekularnom težinom, čija je jedinstvenost skrivena u značajnoj razlici od molekularnog profila šećera (glukoza, fruktoza) i maltodekstrina, koji se dobiva posebnim metodama. „JUMBO“ matriks s ekstra aktivnim sastojcima sadrži veliku dozu patentiranog „CREA-BOMB“ višekomponentnog, kreatinskog matriksa. Znanstveno je dokazano da kreatin u dnevnim dozama od 3g podržava izvedbu tijekom vježba  s kratkim trajanjem s eksplozivnom silom, izvježbanih s visokim intenzitetom, kao što je trening s utezima ili intervalni kardio trening.

         

Magnezij se u „Support complex“-u nalazi u količini koja pridonosi normalnoj sintezi bjelančevina, uklanjanju umora i iscrpljenosti, normalnoj aktivnosti živčanog sustava (stezanju mišića i neurotransmisiji, uključujući srčani mišić), normalnom metabolizmu i proizvodnji energije, ravnoteži elektrolita, održavanja normalnog stanja kostiju i zuba i igra ključnu ulogu u diobi stanica. Proizvodu je na kraju dodan BioPerin, što je patentirani ekstrakt crnog papra.

    

jumbo gainer

        

Gainer JUMBO i njegove prednosti

  • kvalitetni gainer
  • vrhunski izvor proteina i saharida
  • podržava dobivanje tjelesne težine
  • obogaćen ekstra dozom BCAA i glutamina
  • više vrsta kreatina i Hemo-NO kompleks
  • potiče rast mišića i njihovu regeneraciju

             

Sastav

Ultrafiltrirani koncentrat mliječne sirutke (emulzifikator: soja lecitin), dekstroza, zobeno brašno (gluten), Palatinose ™ (isomaltuloza), maltodekstrin, fruktoza, obran kakaov prašak (10-12%), waxy maize – saharidi (od kukuruza), kreatin monohidrat, čokoladna aroma, L-glutamin, L-arginin Base, L-leucin, mikrokristalinični kreatin monohidrat, magnezijev karbonat, L-izoleucin, L-valin, kalcij alfa-ketoglutarat, L-ornitin hidroklorid, kreatin citrat, kreatin fosfat, kreatin piruvata, L-alanin, BioPerine® (Piper voće- ekstrakti).

  
Doziranje

Dozirajte ovisno o tjelesnoj težini, dnevno 1-3 doze, najbolje odmah nakon treninga. 1 doza sadrži cca 4 mjerice, dakle 220 g, koje trebate razmutiti u 400 ml vode, mlijeka ili drugog napitka. 

                      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (okus čokolada)1 doza (220 g)
Kaloriji 808 kcal
Bjelančevine 50 g
Masti 6,9 g
   z toho nasýtené 1,6 g
Uglikohidrati 144 g
   od toga nezasićene 59 g
Sol 0,26 g
Vlakna 1 g
Magnezij 59 mg
Kalij 365 mg
"6-CARB" MATRIX149 g
Dekstroza, Palatinoza (isomaltuloza: nizak glikemijski indeks saharida), zobeno brašno, maltodekstrin, fruktoza, kukuruzni škrob
JUMBO EXTRA INGREDIENT MARIX8803 mg
Proprietary CREA-BOMB multi-component creatine matrix5610 mg
Kreatin monohidrat, MicronTech mikronizirani kreatin monohidrat, kreatin citrat, kreatin fosfat, kreatin piruvat
HEMO-NO MATRIX1056 mg
L-arginin BASE (880 mg), L-ornitin HCI (88 mg), kalcij alfa-ketoglutarata (88 mg)
JUMBO AMINO SELECT MATRIX957 mg
L-glutamin (946 mg), L-alanin (11 mg)
BCAA XPRESS 100% pure essential amino acid complex940 mg
L-leucin (500 mg), L-izoleucin (220 mg), L-valin (220 mg)
Support complex240 mg
Magnesium carbonate (235 mg), BioPerine (5 mg)
Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda