5-HTP 50 mg - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

5-HTP 50 mg je prekursor potreban za proizvodnju serotonina koji se zbog svog utjecaja često naziva i hormonom sreće. Proizvodi se od biljke Griffonia simplicifolia i u obliku je veganskih kapsula.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

5-HTP utječe na proizvodnju serotonina - hormona sreće

5-HTP 50 mg je 5-hidroksitriptofan u obliku veganskih kapsula, radi se o međuproizvodu, metabolitu esencijalne aminokiseline triptofana i serotonina. Nalazi se prirodno u našem tijelu, no moguće ga je unositi i u obliku dodatka prehrani. 5-HTP se proizvodi ekstrakcijom iz biljke Griffonia simplicifolia koja raste u Africi. 5-HTP je prekursor serotonina koji se smatra hormonom sreće, stoga njegova konzumacija može povećati njegovu proizvodnju. Serotonin je neurotransmiter koji djeluje na živčani sustav, preciznije prenosi signal između neurona. Serotonin ima utjecaj na moždane stanice te može utjecati na tjelesnu temperaturu, san, osjetljivost na bol ili apetit. 5-HTP je u obliku veganskih kapsula koje su dobro probavljive, a s jednom dozom unijet ćete 50 mg 5-HTP.

      

5-HTP 50 mg - NOW Foods

    

5-HTP 50 mg i njegove prednosti

  • potreban je za proizvodnju serotonina (hormona sreće)
  • sadrži 50 mg 5-HTP u jednoj dozi
  • u obliku veganskih kapsula

    

Doziranje

Uzimajte 1 kapsulu dnevno, najbolje na prazan želudac prije spavanja.

    

Sastav

Rižino brašno i hipromeloza (celulozna kapsula).

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 kapsula

5-HTP (5-hidroksitriptofan)
(iz ekstrakta Griffonia simplicifolia) (sjeme)

50 mg

    

Upozorenje

Ne proizvodi se od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, mekušaca ili orašastih plodova koji rastu na drvetu. Proizvodi se u GMP pogonu koji obrađuje druge sastojke koji sadrže ove alergene. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dosega djece. Kod ovog proizvoda može doći do prirodne promjene boje. Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu