Acetyl L-Carnitine – Bodylab24

ProizvođačBodylab24

100 %

Acetil L-karnitin oblik je karnitina koji se lako upija i jedna je od popularnih tvari za sagorijevanje masti. Ta aminokiselina prirodno se nalazi u tijelu, gdje sudjeluje u prijenosu masnih kiselina (masti) u mitohondrije, u kojima se masti troše za energiju. Jedna kapsula sadrži 500 mg tog inovativnog oblika karnitina, koji je također jedan od nootropika.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Acetil L-karnitin oblik je karnitina koji se lako upija i upotrebljava se kao prirodno sredstvo za sagorijevanje masti ili nootropik

Acetil L-karnitin oblik je karnitina koji se lako upija. Ta se tvar nalazi u svakoj tjelesnoj stanici, gdje osigurava prijenos masnih kiselina u mitohondrije. Ondje sagorijeva i pretvara se u energiju, kojom se tijelo koristi za svoje potrebe. Jedna kapsula sadrži 500 mg te popularne tvari za sagorijevanje masti, koju upotrebljavaju i sportaši koji treniraju izdržljivost (biciklisti, triatlonci) i sportaši koji treniraju snagu. Acetil L-karnitin također je jedan od nootropika, tvari koje se upotrebljavaju za povećanje kognitivne učinkovitosti. Taj oblik karnitina može doći do mozga, gdje ima širok raspon učinaka.

          

Acetyl L-Carnitine i njegove prednosti

  • oblik L-karnitina koji se lako upija
  • sadrži 500 mg acetil L-karnitina u jednoj kapsuli
  • čista prirodna formula
  • bez umjetnih konzervansa
  • popularno sredstvo za sagorijevanje masti
  • spada među nootropike

Sastojci

N-acetil-L-karnitin HCL, mikrokristalna celuloza, maltodekstrin, karboksimetilceluloza, natrijev škrobni glikolat, PVP K-30, magnezijev stearat, silicijev dioksid, premazan HPMC-om.

     

Preporučena upotreba

Na dane bez treninga, uzimajte 3 tablete tijekom dana. Na dane treninga, uzimajte 4 tablete dnevno, od kojih 2 prije treninga.

      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (3 tablete)
Energetska vrijednost 0 kJ / 0 kcal
Masti 0 g
od čega zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 0 g
od čega šećeri 0 g
Proteini 0 g
Sol 0 g
Aminokiseline 1 porcija (3 tablete)
Acetil L-karnitin 1500 mg
    

Upozorenje

Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu