Animal Cuts Powder - Universal Nutrition

ProizvođačUniversal Nutrition

100 %

Animal Cuts Powder inovativno je složeno sredstvo za sagorijevanje masti osmišljeno kako bi ubrzalo metabolizam, oslobodilo tijelo od viška vode i podržalo kognitivne funkcije. Stoga sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka, kao što su kofein, karnitin, mješavina 6 biljnih ekstrakata, taurin ili, na primjer, kolin bitartrat, fosfatidilserin i tirozin za usredotočeniju sportsku izvedbu.

Na stanju
115,00KM~(58.80 €)
Detalji

Animal Cuts Powder inovativni je proizvod osmišljen kako bi ubrzao metabolizam, pomogao tijelu da se riješi viška vode i podržao kognitivne funkcije

Animal Cuts Powder funkcionalno je i složeno sredstvo za sagorijevanje masti s termogeničkom funkcijom, u obliku dobro topljivog praha. Sadrži pažljivo odabrane sastojke, svaki sa svojom funkcijom. To inovativno sredstvo za sagorijevanje masti osmišljeno je kako bi ubrzalo metabolizam, pomoglo tijelu da se riješi viška vode i podržalo kognitivne funkcije. Tako dobivate jedinstven proizvod, koji je mlađi brat popularnog sredstva za sagorijevanje masti Animal Cuts u obliku praktičnih vrećica. Jezgra Animal Cuts Powder sastoji se od tri osnovna kompleksa u obliku metaboličkog i stimulativnog kompleksa, nootropnog i tiroidnog kompleksa te kompleksa za izlučivanje vode, s različitim ciljanim funkcijama.

      

Metabolički i stimulativni kompleks sadrži popularni stimulans i sredstvo za sagorijevanje masti u obliku kofeina, koji ujedno pruža i mentalni i fizički podražaj prije bilo koje aktivnosti koja zahtijeva maksimalnu učinkovitost i koncentraciju. Kompleks također sadrži još jedno popularno sredstvo za sagorijevanje masti u obliku L-karnitina, u dva inovativna oblika. Njihov je glavni zadatak osigurati prijenos masnih kiselina (masti) u stanice, gdje sagorijevaju u energiju koju tijelo upotrebljava za pokrivanje svojih energetskih potreba. Osim toga, taj funkcionalni kompleks sadrži 6 biljnih ekstrakata, uključujući ekstrakte lista zelenog, crnog, bijelog čaja i čaja Oolong, ekstrakt zrna kave, kao i ekstrakt korijena Coleus forskohlii, koji spada među vrlo obećavajuće tvari za potporu metabolizmu masti.

        

Nootropni i tiroidni kompleks nastoji poboljšati kognitivne funkcije i povećati motivaciju za vježbanje. Kompleks stoga sadrži brojne aktivne tvari u obliku dvaju oblika tirozina, taurina, kolin bitartrata, fosfatidilserina i huperzina A. Aminokiselina L-tirozin početni je materijal za mnoge neuroprijenosnike, uključujući adrenalin i dopamin, ali također sudjeluje u proizvodnji hormona štitnjače. Nadalje, taurin se može naći, na primjer, u mozgu ili mišićima, a također je potreban za procese koji se odvijaju u živčanom sustavu, zbog čega je i čest sastojak energetskih napitaka, napitaka prije treninga i sredstava za sagorijevanje masti. I na kraju, ali ne najmanje važno, fosfatidilserin glavna je komponenta staničnih membrana i ima ga u obilju u moždanom i živčanom tkivu, gdje obavlja brojne važne funkcije. Uz to, kolin bitartrat izvor je kolina, koji je gradivni element neuroprijenosnika acetilkolina. Potonji je glavni prijenosnik signala u obliku živčanih impulsa do živčano-mišićnih spojeva i mozga. To je posebno važno za sportaše.

       

Posljednja je jedinica kompleks za izlučivanje vode, čiji je cilj razgraditi višak vode iz tijela. Sadrži prah od korijena maslačka (Taraxacum) i lišće Uve Ursi.

       

Animal Cuts Powder stoga je prikladan za sve osobe koje pokušavaju izgubiti kilograme ili čak smanjiti masu za natjecanje. Međutim, najbolje djeluje u kombinaciji s fizičkom aktivnošću. Dobro je topljiv u bilo kojem piću, finog je okusa i lako se upija. Prikladan je i za muškarce i za žene.

          

Animal Cuts Powder i njegove prednosti

  • složeno sredstvo za sagorijevanje masti
  • sadrži 19 tvari u 3 aktivna kompleksa s različitim funkcijama
  • dolazi u obliku dobro topljivog praha
  • sadrži kofein, karnitin i mješavinu 8 biljnih sastojaka
  • dobro se upija i ima osvježavajući okus
  • zagrijava i podiže za trening
  • najbolje djeluje u odnosu na sportske aktivnosti
  • pomaže sagorijeti malo više kalorija u mirovanju i tijekom treninga
           

Preporučena upotreba

Okus plavog sladoleda: Pomiješajte 1 porciju (1 mjerica = 5,9 g) u miješalici s vodom i popijte.

Okus manga i naranče: Pomiješajte 1 porciju (1 mjerica = 6,3 g) u miješalici s vodom i popijte.

             

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti (okus plavog sladoleda / manga i naranče)1 porcija (5,9 g / 6,3 g)
Kolin (kao bitartrat) 185 mg
Metabolički i stimulativni kompleks
Karnitin 1500 mg
od čega acetil L-karnitin 750 mg
od čega L-karnitin tartrat 750 mg
Kofein 200 mg
Mješavina biljnih ekstrakata (ekstrakt lista zelenog čaja, ekstrakt lista čaja Oolong, ekstrakt lista crnog čaja (polifenoli) (Camellia sinensis), ekstrakt zrna kave (polifenoli), ekstrakt lista bijelog čaja, ekstrakt korijena Coleus forskohlii 150 mg 150 mg
Nootropni i tiroidni kompleks
Tirozin 1000 mg
od čega N-acetil-L-tirozin 500 mg
od čega L-tirozin 500 mg
L-taurin 1000 mg
Kolin bitartrat 500 mg
Fosfatidilserin 50 mg
Huperzin A (ekstrakt trave Huperzia serrata) 100 mcg
Kompleks za izlučivanje vode
Prah od korijena maslačka 100 mg
Prah od lišća Uve Ursi 100 mg

       

Ostali sastojci

Okus plavog sladoleda: limunska kiselina, inulin, prirodni i umjetni okusi plavog sladoleda, jabučna kiselina, silicijev dioksid, kalcijev silikat, sukraloza, kalijev acesulfam, plava # 1 Lake (sadrži soju).

Okus manga i naranče: limunska kiselina, prirodni i umjetni okusi breskve i naranče, kalcijev silikat, silicijev dioksid, jabučna kiselina, sukraloza, kalijev acesulfam, plava # 5 Lake, žuta # 6 Lake.

           

Upozorenje

Čuvajte pažljivo zatvoreno na suhom i hladnom mjestu izvan dohvata djece i sunčeve svjetlosti. Nije namijenjeno djeci, trudnicama i dojiljama! Nemojte upotrebljavati ovaj proizvod kao zamjenu za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod je prošao testove sigurnosti po zdravlje ljudi. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako primate bilo koju vrstu liječenja ili vam je dijagnosticirana bolest i uzimate lijekove na recept ili bez recepta. Proizvođač, uvoznik i distributer nisu odgovorni za oštećenja nastala nepravilnom upotrebom ili pohranom.


Upozorenje na alergene: Napravljeno u pogonu koje obrađuje mlijeko, soju, jaja, kikiriki, orašaste plodove, ribu, rakove i proizvode od pšenice.
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu