Balans podloga Balance Air Disc PS-4015 - Power System

ProizvođačPower System

100 %

Balance Air Disc je balans i masažna podloga koja jača duboke mišiće, pomaže u uklanjanju bolova u leđima, stresa, a također djeluje i kao prevencija protiv ozljede kralježnice. Sa obje strane posjeduje podlogu protiv klizanja. Balans podloge ćete koristiti ne samo za jačanje, rehabilitaciju, već i za korekciju pravilnog sjedenja i za masažu, primjerice stopala ili leđa.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Balance Air Disc - bosu ili balans podloga koja jača duboke mišiće, pomaže u uklanjanju bolova u leđima, stresa i služi i kao masažno pomagalo

Balance Air Disc je balans podloga - perfektno pomagalo za svestrano vježbanje tijela. Jača duboke mišiće, pomaže u uklanjanju bolova u leđima, stresa, a također djeluje i kao prevencija protiv ozljede kralježnice. Vježbanje balansa je zabavno i učinkovito i prilikom običnog održavanja ravnoteže. Služi i kao balans podloga za stolicu koja jača mišiće tijekom sjedenja u uredu i tako olakšava preopterećenim leđima.

Balans podloga Balance Air Disc PS-4015 - Power System

Osigurava učinkovite aerobne i balans vježbe u stojećem i ležećem položaju. Zračna podloga Balance Air Disc Power System posjeduje površinu protiv klizanja sa obje strane (na jednoj strani su više, na drugoj manje izbočene masažne bodlje). Balans podlogu ćete koristiti ne samo za jačanje, rehabilitaciju, već i za korekciju pravilnog sjedenja i za masažu, primjerice stopala ili leđa.

 

Balance Air Disc i njezine prednosti

  • balans i masažna podloga
  • podržava pravilno držanje tijela, ravnotežu i stabilnost
  • pogodno pomagalo za jačanje mišića leđa
  • donji dio podloge ima izbočine protiv klizanja
  • podržava tijelo prilikom sjedenja
  • izrađena od PVC
  • maksimalna nosivost 120 kg
  • promjer je 32,5 cm
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu