Beta-Alanine – Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
0 %

Beta-Alanine u obliku dobro topljivog praha našao je svoje pristaše naročito među profesionalnim i rekreativnim sportašima jer je poznat zbog svog sudjelovanja u proizvodnji karnozina u tijelu. Može pomoći smanjiti kiseljenje i nakupljanje mliječne kiseline u mišićima, stoga može odgoditi osjećaj umora i produžiti sportsku učinkovitost.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Beta-alanin utječe na proizvodnju karnozina, koji može odgoditi umor i produžiti sportsku učinkovitost

Beta-Alanine u obliku je dobro topljivog praha; i rekreativni i profesionalni sportaši mogu imati koristi od njegovih prednosti. Općenito je poznato da je beta-alanin uključen u proizvodnju karnozina koji djeluje kao "čistač" u mišićima. Može smanjiti kiseljenje i nakupljanje mliječne kiseline koja se prirodno javlja kao rezultat intenzivne sportske aktivnosti. Stoga pomaže smanjiti umor i produljiti sportsku učinkovitost. Zato je uglavnom koristan za sportaše koji treniraju s visokim intenzitetom izvođenja, poput crossfittera, timskih sportaša, šprintera ili sportaša koji treniraju brzinu i snagu.

                              

Proizvod nema umjetnih boja, konzervansa i zaslađivača. Također ne sadrži gluten ili laktozu, zbog čega je prikladan za osobe s celijakijom i osobe koje ne mogu u potpunosti probaviti šećer u mlijeku. Ako pokušavate smršavjeti, sigurno ćete uživati jer ne sadrži šećer ili masnoću, budući da je 100-postotni beta-alanin.

             

Beta-alanin i njegove prednosti

  • sadrži samo 100-postotni beta-alanin
  • bez šećera i masti
  • ne sadrži gluten ili laktozu
  • uključen u proizvodnju karnozina
  • karnozin može pomoći u smanjenju umora i produljenju sportske učinkovitosti
  • u obliku dobro topljivog praha
  • uglavnom popularan među sportašima

       

Sastojci

100 % beta-alanin.

                    

Preporučena upotreba

Pomiješajte 3 g praha (2 mjerice) s vodom ili sokom i pijte tijekom dana, najbolje nakon obroka. Konzumirajte 8 – 12 tjedana.

        

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti
dnevna porcija (3 g)
Beta-alanin 3000 mg

                              

Upozorenje

Ovaj proizvod ne zamjenjuje uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu