Beta-Glukani s ImmunEnhancer™, Extra Strength – NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

100 %

Beta-Glukani s ImmunEnhancer™, Extra Strength sadrže polisaharide iz pivskog kvasca roda Saccharomyces cerevisiae. Oni spadaju među korisna vlakna koja su važna za zdravu probavu. Štoviše, sadrže ekstrakt američkog ariša, koji se trenutno istražuje radi mogućeg pozitivnog učinka na imunitet.

Na stanju
29,90KM~(15.29 €)
Detalji

Beta-Glukani s ImmunEnhancer™, Extra Strength, sadrže korisna vlakna i ekstrakt ariša

Beta-Glukani s ImmunEnhancer™, Extra Strength, osmišljeni su za sve osobe koje žele pospješiti svoj imunitet, probavu i cjelokupno zdravlje. Na popisu sastojaka pronaći ćete beta-glukane iz pivskog kvasca Saccharomyces cerevisiae, koji spada u polisaharide. To su korisna vlakna koja su općenito važna za pravilnu probavu i metabolizam hranjivih tvari. Zato su dodaci prehrani koji sadrže beta-glukan popularni među ljudima koji žele poboljšati cjelokupno zdravlje i imunitet. Osim dodataka prehrani, beta-glukani mogu se prirodno naći i u žitaricama kao što su zob i ječam. Uz dnevni unos od 3 g iz tih izvora, također možete pomoći održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

                

Osim beta-glukana, proizvod sadrži polisaharid visoke molekularne mase iz američkog ariša. Trenutno se istražuje radi mogućeg pozitivnog učinka na samoobrambeni sustav organizma. To je jedan od razloga zašto se sve češće pojavljuje u dodacima prehrani. Kombinacija beta-glukana i ekstrakta ariša namijenjena je svim osobama koje se žele maksimalno brinuti o svom imunološkom sustavu i cjelokupnom zdravlju.    

     

Beta-Glukani s ImmunEnhancer™, Extra Strength i njihove prednosti

  • sadrže beta-glukane iz pivskog kvasca, koji je među korisnim vlaknima
  • sadrže ekstrakt ariša, koji se istražuje radi mogućih učinaka na imunitet
  • u obliku praktičnih kapsula
  • prikladno za vegane

           

Sastojci

Beta-glukani, ImmunEnhancer, hipromeloza (celulozna kapsula), mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid i stearinska kiselina (biljni izvor).

      

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 kapsule 1 do 3 puta dnevno. 

       

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (2 kapsule)

Beta-1,3/1,6-D-glukan u prahu (od Saccharomyces cerevisiae)

500 mg      

ImmunEnhancer™ [Larch Arabinogalactan (Larix laricina)]

400 mg

      

Upozorenje

Proizvod je namijenjen odraslima. Posavjetujte se sa svojim liječnikom ako ste trudni/dojite, uzimate lijekove ili imate neki zdravstveni problem. Čuvajte izvan dohvata djece. U ovom proizvodu mogu se pojaviti prirodne varijacije u boji. Nakon otvaranja, čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Informacije o alergenima: Nije napravljeno od pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili orašastih plodova. Proizvodi se u tvornici GMP, koja prerađuje druge sastojke koji sadrže te alergene.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu