BIO Earl Grey Loose Čaj - Sonnento

ProizvođačSonnentor

0
0 %

BIO Earl Grey Loose Čaj je aromatizirani crni čaj sa sadržajem kofeina. Kofein pruža mentalni i fizički poticaj prije bilo koje aktivnosti, koja zahtijeva maksimalne performanse i koncentraciju. Crni čaj se smatra britanskim klasikom, što je neophodno u svakoj prilici. Obogaćen je čistim BIO esencijalnim uljem bergamota, koje je napravljeno od agruma, a crnom čaju daje svježe voćne tonove. Proizvedeno postupkom fermentacije. 

 

Na stanju
10,90KM~(5.57 €)
Detalji

BIO Earl Grey Loose Čaj - aromatizirani crni čaj s kofeinom i esencijalnim uljem BIO bergamota   

BIO Earl Grey Loose Čaj je neodvojivo povezan s Velikom Britanijom. On ne može nedostajati ni u jednoj prilici. Međutim, zbog svog odličnog okusa, ovaj je čaj zaista popularan u cijelom svijetu. Riječ je o aromatiziranom crnom južnoindijskom čaju koji se nježno obrađuje fermentacijom koja mijenja boju listova. Zatim se listovi suše vrućim zrakom.

  

Za razliku od klasičnog crnog čaja, obogaćen je esencijalnim uljem BIO bergamota iz agruma. Zahvaljujući tome, BIO Earl Gray ima tipičan gorkast okus koji se odlikuje svježim voćnim tonom. Uz to, sadrži kofein, koji daje poticaj prije bilo koje aktivnosti koja zahtijeva maksimalne performanse i koncentraciju. Zbog toga je idealan napitak za početak svakog dana. Bonus je njegovo eko pakiranje čija proizvodnja ne šteti okolišu. 

                 

BIO Earl Grey Čaj i njegove prednosti 

  • aromatizirani crni južnoindijski čaj 
  • obogaćen BIO esencijalnim uljem bergamota iz agruma 
  • sadrži kofein koji djeluje stimulativno 
  • ugodnog je okusa koji odlikuje svježim voćnim tonom 
  • dolazi u ECO ambalaži koja ne šteti okolišu 

           

Sastav 

Crni južnoindijski čaj * 99,6% (sadrži kofein), esencijalno ulje bergamota *.

* iz kontroliranog organskog uzgoja 

        

Preporučena upotreba 

Dodajte 1 čajnu žličicu u šalicu (200 ml), prelijte kipućom vodom i pustite da odstoji 2 minute za osvježavajuće djelovanje ili 5-6 minuta za smirujuće djelovanje. Uzimajte 1-2 šalice dnevno (1 šalica = 200 ml). 

       

Upozorenje 

Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Nemojte prekoračiti navedenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu.  

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog