Proizvođač: Ölmühle Solling
BIO Jabučni Ocat Nefiltriran se dobiva fermentacijom svježe prešanog, prirodno nefiltriranog soka od jabuke. Zahvaljujući nježnoj obradi bez upotrebe pasterizacije, zadržava svoj bogati okus jabuke i prirodne hranjive sastojke. Idealno je za aromatiziranje salata ili pripremu osvježavajućeg napitka.
BIO Jabučni Ocat Nefiltriran se dobiva fermentacijom svježe prešanog soka koji dolazi od pažljivo odabranih jabuka najviše kvalitete. Za maksimalno očuvanje svih hranjivih sastojaka, ocat nije pasteriziran i stoga je prirodno zamućen. Zahvaljujući nježnoj obradi, zadržava svoj prirodni kiseli okus s voćnim dodirom. Uz to, postupak fermentacije obogaćuje ocat korisnim mikroorganizmima.
Ocat je savršen za aromatiziranje povrtnih i voćnih salata. Možete ga dodati i u osvježavajući ljetni napitak, samo ga pomiješajte s mineralnom vodom i medom. Jabučni ocat ne sadrži nikakve aditive niti umjetne zaslađivače.
BIO jabučni ocat.
Idealan za dodavanje okusa vašim jelima.
Nutritivne vrijednosti | 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 85 kJ / 20 kcal |
Masti | 0 g |
od toga zasićene masne kiseline | 0 g |
Ugljikohidrati | 0.5 g |
od toga šećeri | 0.2 g |
Proteini | 0 g |
Sol | <0.01 g |
Čuvati na suhom i tamnom mjestu.