BIO Jabučni Ocat Nefiltriran 250 ml - Ölmühle Solling

ProizvođačÖlmühle Solling

100 %

BIO Jabučni Ocat Nefiltriran se dobiva fermentacijom svježe prešanog, prirodno nefiltriranog soka od jabuke. Zahvaljujući nježnoj obradi bez upotrebe pasterizacije, zadržava svoj bogati okus jabuke i prirodne hranjive sastojke. Idealno je za aromatiziranje salata ili pripremu osvježavajućeg napitka. 

Na stanju
41,90KM~(21.42 €)
Detalji

BIO Jabučni Ocat Nefiltriran je idealan za salate i pripremu osvježavajućih napitaka 

BIO Jabučni Ocat Nefiltriran se dobiva fermentacijom svježe prešanog soka koji dolazi od pažljivo odabranih jabuka najviše kvalitete. Za maksimalno očuvanje svih hranjivih sastojaka, ocat nije pasteriziran i stoga je prirodno zamućen. Zahvaljujući nježnoj obradi, zadržava svoj prirodni kiseli okus s voćnim dodirom. Uz to, postupak fermentacije obogaćuje ocat korisnim mikroorganizmima.   

           

Ocat je savršen za aromatiziranje povrtnih i voćnih salata. Možete ga dodati i u osvježavajući ljetni napitak, samo ga pomiješajte s mineralnom vodom i medom. Jabučni ocat ne sadrži nikakve aditive niti umjetne zaslađivače.

      

BIO Jabučni Ocat Nefiltriran i njegove prednosti 

  • dobiva se od svježe cijeđenog nefiltriranog soka od jabuke 
  • proizvedeno prirodnom fermentacijom 
  • 100% kontrolirana organska proizvodnja 
  • nefiltrirani i nepasterizirani
  • ne sadrži aditive i umjetne zaslađivače 
  • pogodan za osvježavajuće napitke 
  • pogodno za salate od povrća ili voća 

       

Sastav 

BIO jabučni ocat. 

          

Preporučena upotreba 

Idealan za dodavanje okusa vašim jelima. 

                          

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 100 g
Energetska vrijednost  85 kJ / 20 kcal
Masti  0 g
   od toga zasićene masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati  0.5 g
   od toga šećeri  0.2 g
Proteini 0 g
Sol  <0.01 g

                                   

Upozorenje 

Čuvati na suhom i tamnom mjestu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog