BIO Mljeveni Čili 40 g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

100 %

BIO Mljeveni Čili je začin koji mora imati svaki ljubitelj pikantne hrane. Napravljen je od Capsicum frutescens, koji je odgovoran za osjećaj pečenja na jeziku zahvaljujući sadržanom kapsaicinu. Odlično se slaže s juhama, umacima, tjesteninom i drugim jelima koja želite podići na novu razinu pikantnosti. Indijska, meksička, vijetnamska i tajlandska kuhinja ne mogu bez njega. Oni odvažniji mogu ga dodati i u desert, jer se jako dobro slaže s voćem i čokoladom. 

Na stanju
5,90KM~(3.02 €)
Detalji

BIO Mljeveni Čili - nezaobilazni začin u kuhinji ljubitelja začinjene hrane 

BIO Mljeveni Čili je osnovni začin koji će vašim jelima dati vatreno peckanje. Napravljen je od Capsicum frutescens, koji je poznat po sadržaju kapsaicina. Ovaj biljni alkaloid odgovoran je za osjećaj žarenja paprike jer uzrokuje iritaciju u bilo kojem tkivu s kojim dolazi u kontakt. To je i razlog zašto se osim u jela, čili dodaje u kreme i fat burnere. Međutim, najčešće ćete ga koristiti u pripremi jela. Odlično se slaže s juhama, umacima, tjesteninom i bilo kojim drugim jelom kojem želite dodati malo egzotične pikantnosti. Chilli con carne, gulaš ili guacamole jela su koja ne mogu bez čilija. Međutim, možda ćete se iznenaditi da se može koristiti i u smoothie-ima i slasticama. Savršeno se slaže s čokoladom i voćem. Ako za čili kuhanje koristite, obratite pažnju na količinu. Ne smatraju svi ljut okus ugodnim.   

       

BIO Mljeveni Čili dolazi iz kontroliranog organskog uzgoja i ne sadrži aditive. Ručno je pakiran u eko-ambalažu koja se može reciklirati, a koja će se svidjeti svim ljudima kojima je stalo do našeg planeta.

       

BIO Mljeveni Čili i njegove prednosti 

  • začin dobiven od Capsicum frutescens
  • ne sadrži aditive 
  • BIO kvalitete 
  • ima intenzivan ljut okus 
  • idealan za pripremu pikantnih jela 
  • obogaćuje smoothie i slastice 
  • dolazi u eko pakiranju 
  • ručno pakiran 

      

Sastav 

BIO mljeveni čili. 

     

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog