BIO Whole Mješavina Papra 50 g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

100 %

BIO Whole Mješavina Papra sadrži mješavinu crnog, bijelog ružičastog i zelenog papra najviše kvalitete. Kombinacija različitih boja ovog začina stvara jedinstvenu aromu i jedinstveno iskustvo okusa. Ova svježe mljevena mješavina papra je idealna za začinjavanja mesa, tjestenine, umaka i jela od povrća. 

 

Na stanju
6,90KM~(3.53 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

BIO Whole Mješavina Papra sadrži mješavinu crnog, bijelog, ružičastog i zelenog papra za začinjavanje mesa, ribe, jela od povrća i namaza 

BIO Whole Mješavina Papra sadrži aromatičnu mješavinu crnog, bijelog, ružičastog i zelenog papra koji nakon mljevenja pruža jedinstveni doživljaj okusa. Zahvaljujući intenzivnom pikantnom okusu, mješavina je posebno dobara za začinjavanje slanih jela, a zahvaljujući svojoj boji dobara je i za ukrašavanje vašeg jela. Jedna je od popularnih vrsta začina koja se naširoko koristi u kuhinji. Štoviše, papar je idealan za pripremu i začinjavanje mesa, ribe, namaza, juha, umaka, jela od povrća ili tjestenine. Osim toga, dolazi iz kontroliranog organskog uzgoja i ne sadrži nepotrebne aditive. Ručno je pakiran, a cijenit ćete i njegovu eko-ambalažu koja se može reciklirati.

             

BIO Whole Mješavina Papra i njene prednosti. 

  • sadrži mješavinu crnog, bijelog, ružičastog i zelenog papra 
  • BIO kvalitete 
  • ne sadrži aditive 
  • ima jedinstveni pikantni okus 
  • pogodna za začinjavanje slanih jela
  • dolazi u eko pakiranju 
  • ručno se pakira 

    

Sastav 

BIO zeleni, ružičasti, crni, bijeli papar (cijeli). 

     

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu