Black Wolf - ActivLab

ProizvođačActivlab

61 %

Black Wolf pre-workout pobrinut će se za vašu navalu energije, koncentraciju i stimulaciju kako biste postigli maksimalne sportske performanse. Kompleksna mješavina funkcionalnih sastojaka, počevši od kofeina, beta-alanina i kreatina, pomoći će vam da pomaknete granice svojih performansi.

Na stanju
29,90KM~(15.29 €)
Detalji

Black Wolf pre-workout - složeni stimulans za sportaše koji su usredotočeni na trening izdržljivosti i snage

The Black Wolf pre-workout je višekomponentni složeni stimulans koji sadrži 17 sastojaka koji podržavaju sportske performanse i optimalno funkcioniranje tijela. Sadrži 200 mg kofeina koja je jedna od najčešće korištenih supstanci među sportašima širom svijeta jer podupire izdržljivost i snagu kako bi dala motivaciju i poticaj energiji. Kreatin je, pak, povezan s podrškom za trening snage, dok beta-alanin, aminokiselina iz koje se u tijelu sintetizira karnozin, može pomoći odgoditi pojavu umora i produljiti izdržljivost. Aminokiselina l-arginin pozitivno utječe na stvaranje dušikovog oksida (NO). To povećava protok krvi prema mišićima, što osigurava više kisika i drugih hranjivih sastojaka potrebnih za poboljšanje sportskih performansi. Proizvod također uključuje ekstrakt gorke naranče koji prirodno sadrži sinefrin, jedan od najpopularnijih spaljivača masti. Sinefrin također podržava metabolizam masti. Kompleks vitamina B također može pomoći u optimizaciji tjelesnih funkcija, uključujući metabolizam energije.

                 

The Black Wolf je pre-workout stimulans pogodan za upotrebu prije treninga snage i izdržljivosti kao podrška performansama i za izgradnju mišićne mase.   

  

Black Wolf pre-workout i njegove prednosti

  • višekomponentni pre-workout s mješavinom od 17 aktivnih sastojaka
  • motivira i pojačava energiju za trening
  • stimulira tijelo za najbolje moguće sportske performanse
  • pomaže u održavanju vježbe visokog intenziteta
  • funkcionalni pre-workout u instant obliku
  • pogodno za sportaše koji se bave sportovima izdržljivosti i snage
                     

Sastav

Beta-alanin, kreatin monohidrat, L-arginin, regulator kiselosti: limunska kiselina, minerali (kalcijeve soli ortofosforne kiseline, magnezijev karbonat), L-tirozin, aroma (više vrsta voća), ekstrakt gorke naranče (Citrus aurantium), aroma (crni ribiz) , kofein, ekstrakt maline (Rubus idaeus) (5 % ketona maline), aroma (limun), sladila: acesulfam K i sukraloza, vitamini (tiamin mononitrat, riboflavin, nikotinamid, d-pantotenat kalcij, piridoksin hidroklorid, D-biotin, pteroilmonoglutaminski kiselina, cijanokobalamin), sredstvo protiv zgrudnjavanja - silicijev dioksid, bojila: briljantno plava (crni ribiz), karmin (više vrsta voća i crni ribiz), kinolin žuta (limun) - mogu imati nepovoljan učinak na aktivnost i pažnju u djece.

    

Preporučena uporaba

Pomiješajte jednu porciju (10 g - 2 mjerice) u 200 ml vode. Uzimati jednom dnevno prije vježbanja.

    

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (10g)
Beta-alanin 2,5 g
Kreatin monohidrat 2 g
L-arginin 2 g
L-tirozin 200 mg
Ekstrakt maline (5 % ketona maline) 400 mg
Ekstrakt gorke naranče 300 mg
Kofein 200 mg
Vitamin B1 2,2 mg
Vitamin B2 2,8 mg
Niacin (vitamin B3) 32 mg
Pantotenska kiselina (vitamin B5) 12 mg
Vitamin B6 2,8 mg
Biotin (vitamin B7) 100 µg
Folna kiselina (vitamin B9) 400 µg
Vitamin B12 5 µg
Kalcij 120 mg
Magnezij 60 mg

          

Upozorenje

Dodatak prehrani namijenjen je osobama starijim od 18 godina. Nije pogodno za trudnice i dojilje. Ako imate neko od sljedećih stanja: povišeni ili niski krvni tlak, srčana aritmija, bilo kakvi srčani problemi, disfunkcija ili problemi s jetrom, dijabetes, mentalni poremećaji, problemi s prostatom ili disanjem, prije upotrebe razgovarajte sa svojim liječnikom.

    

Nikada ne kombinirajte s alkoholom ili drogama! Smanjite unos kofeina iz drugih izvora (npr. kave, čaja itd.). Ne služi kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu i nedostupnom maloj djeci. Prije uporabe pročitajte upute za uporabu i slijedite preporučenu uporabu. Posavjetujte se s osobnim trenerom prije početka korištenja bilo kakvog opterećenja.

     

Upozorenje o mogućim grudicama u proizvodu! Proizvod sadrži tvari koje su klasificirane kao "higroskopne". To znači da upijaju vlagu iz okoline, a to može dovesti do skupljanja praha u tvrde blokove. To je sasvim normalno i predvidljivo ponašanje ovih sastojaka i ne znači da je proizvod oštećen te to ne utječe na učinkovitost proizvoda. Jednostavno zdrobite nakupine i upotrijebite kao i obično. Da biste usporili higroskopski učinak, proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu, daleko od vlage (ne u hladnjaku). Podaci o alergenima: Može sadržavati tragove mlijeka, soje, jaja i kikirikija.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije18
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu