Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dukserica Flexin Black - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing
Ocjena:
95 %

Dukserica Flexin Black je crna trend dukserica na zip, koja ne smije faliti u vašoj garderobi. Ima izvrsni kroj koji će pasati svakoj figuri. Sa super krojem, podesivom kapuljačom, džepovima, donjim rubom i elastičnim manšetama. Dukserica Flexin je prigodna za vježbanje, ali svidjet će vam se toliko, da ćete je htjeti nositi svakodnevno.


Trenutno nije raspoloživo

Trend dukserica Flexin s krojem koji pristaje svima je "must have" u vašoj garderobi

Dukserica Flexin Black je crna trend dukserica na zip, koja neporecivo ne smije faliti u vašoj garderobi. Ova muška dukserica izvrsnog kroja, koja pristaje svima, je napravljena od 80% pamuka i 20% poliestera. Ima dvoslojnu podesivu kapuljaču s dvoslojnom podesivom kapuljačom s uzicama koje je moguće utegnuti, džepovima, donjim rubom i elastičnim manšetama od rebrastog pletiva. Sadrži kontrastni bijeli natpis GymBeam, koji će svima jasno reći da vježbate i da pratite svoje ciljeve. Dukserica Flexin Black je prigodna za vježbanje, ali svidjet će vam se toliko, da ćete je nositi svakodnevno.


  Trend dukserica Flexin gymbeam

 

Kako odabrati ispravnu veličinu dukserice?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi52 cm56 cm58 cm65 cm70 cm
Duljina tijela65 cm69 cm73 cm74 cm77 cm
Duljina rukava60 cm62 cm64 cm66 cm69 cm
Recenzije korisnika

Dukserica Flexin Black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Dukserica Flexin Black - GymBeam
Questions from customers

Dukserica Flexin Black - GymBeam

Write question
Write answer