Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kratke hlače Fly White - GymBeam

Proizvođač: GymBeam Clothing
Ocjena:
45 %

Kratke hlače Fly White jesu muške kratke hlače od 100% poliestera, koje su ultra fine, lagane i prozračne, dakle idealne za svaku sportsku aktivnost. Jesu bijele boje i osim natpisa Gym Beam imaju sa strane i crne pruge, koje im dodaju stil. Sadrže gumicu i uzice, koje je moguće utegnuti radi regulacije opsega struka.

Trenutno nije raspoloživo

Kratke hlače Fly White jesu ultra lagane, prozračne, dakle idealne za svaku sportsku aktivnost

Kratke hlače Fly White jesu ultra fine muške kratke hlače u bijeloj boji, koje osim natpisa Gym Beam sadrže sa strane i crne pruge, koje im dodaju stil. Napravljene su od 100% poliestera, zahvaljujući čemu su lagane, prozračne, dakle idealne za sve sportske aktivnosti, od treninga s utezima do trčanja. Osjećat ćete se u njima udobno i u kod kuće. U struku kratkih hlača nalazi se gumica, koja osigurava udobnije nošenje, i uzice, koje je moguće utegnuti, i tako regulirati opseg struka. Kratke hlače Fly imaju sa strana džepove. Donji dio je malo širi, što nudi vlasniku još više komfora.  

 

Šorc Fly White - GymBeam

 

Koju veličinu kratkih hlača Fly odabrati?

DimenzijaMLXL
Visina46 cm48 cm51 cm
Opseg struga nerastegnutog66 cm70 cm74 cm
Opseg struka rastegnutog100 cm110 cm118 cm
Recenzije korisnika

Kratke hlače Fly White - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Kratke hlače Fly White - GymBeam
Questions from customers

Kratke hlače Fly White - GymBeam

Write question
Write answer