Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sportska torba Simple Red - GymBeam

Proizvođač: GymBeam
Ocjena:
100 %

Sportska torba Simple je torba za teretanu u crvenoj boji, dovoljno je prostrana za sve što vam je potrebno za vježbanje. Opremljena je velikom pregradom s pojačanim donjim dijelom, kao i 2 džepa sa strane za mohru odjeću i cipele. Ima pojačan pojas za rame s mogućnošću podešavanja dužine, kao i ručke s čičak patentom za pričvršćivanje.

Long term unavailable

Sportska torba Simple Red, u koju stane sve što vam je potrebno za vježbanje

Sportska torba Simple Red je torba za teretanu u crvenoj boji, izrađena je od poliestera i uvijek se savršeno prilagođava vašim potrebama. Torba Simple dimenzija 42,5x31x27 cm je vrlo prostrana i zato u nju stane sve što vam je potrebno za vježbanje, na primjer odjeća za vježbanje, ručnik, boca s vodom, šejk er s proteinom i prehrambeni dodaci.

 

U unutrašnjosti torbe se nalazi glavna pregrada s pojačanim donjim dijelom, opremljena je i sa dva džepa sa strane za spremanje mokre odjeće ili kozmetike. Na prednjoj strani torbe se nalazi sivi logotip "Gym Beam". Torba ima pojačan pojas za rame, koji možete podesiti i ručke s čičak patentom za pričvršćivanje.Torba ne samo da dobro izgleda, nego je i kvalitetna i čvrsta.

 

Za koga je sportska torba Simple Red?

Sportska torba je namijenjena za sve sportaše, muškarce i žene koji vole kvalitetnu opremu za vježbanje.

 

Dimenzije trobe Simple Red

DimenzijeDužinaŠirinaVisina
Veličina (cm)42,53127
Recenzije korisnika

Sportska torba Simple Red - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Sportska torba Simple Red - GymBeam
Questions from customers

Sportska torba Simple Red - GymBeam

Write question
Write answer