Cink Pikolinat - OstroVit

ProizvođačOstroVit

99 %

Cink Pikolinat su tablete koje sadrže cink u obliku pikolinata. Doprinosi plodnosti, pravilnoj reproduktivnoj funkciji, optimalnoj razini testosterona i pravilnoj sintezi DNA. Cink je također koristan za funkcioniranje imuniteta i za zaštitu stanica od oksidativnog stresa.

Na stanju
10,50KM~(5.37 €)
Detalji

Cink Pikolinat - doprinosi plodnosti, pravilnoj razini testosterona i sintezi proteina

Cink Pikolinat su male tablete koje sadrže cink u obliku pikolinata, što je izvrsno u njegovoj apsorpciji. Cink je važan za ljude, za pravilno funkcioniranje nekoliko procesa. U tijelu, cink doprinosi plodnosti i reproduktivnoj funkciji, održavanju prave razine testosterona, ali igra i važnu ulogu u procesu stanične diobe i pravilnoj sintezi DNA. Cink također doprinosi pravilnom funkcioniranju imunološkog sustavazaštiti od oksidativnog stresa. Dopriosi metabolizmu makronutrijenata, kiselina i baza, masnih kiselina i vitamina A. Između ostalog, koristan je za kognitivne funkcije, sintezu proteina i održavanja zdravlja kostiju, kose, noktiju, kože i dobrog vida. Mali oblik tableta je koristan za ljude koji imaju poteškoća s gutanjem tableta. Jedna doza je 15 mg cinka.

                            

Cink Pikolinat i njegove prednosti 

  • cink u savršeno apsorbirajućem obliku
  • jedna doza sadrži 15 mg cinka
  • doprinosi plodnosti i reproduktivnoj funkciji
  • podržava pravilnu razinu testosterona
  • jača imunitet i pomaže u zaštiti od oksidativnog stresa
  • podržava metabolizam makronutrijenata
  • doprinosi sintezi proteina
  • koristan je za održavanje zdravlja kostiju, kose, noktiju i kože
  • promiče kognitivne funkcije
  • u obliku je praktičnih malih tableta

                                             

Sastav

Sredstvo za zgušnjavanje: mikrokristalna celuloza; škrob, sredstvo protiv zgrudnjavanja: kalcijevi fosfati; cink pikolinat (cink), tvar protiv zgrušavanja: silika, magnezijeve soli masnih kiselina.

     

Doziranje

Preporučujemo uzimanje jedne tablete dnevno nakon jela.

                         

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 tableta)
Cink 15 mg

                     

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ako ste alergični na bilo koji sastojak, nemojte uzimati proizvod. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Spremnik čuvajte čvrsto zatvoren na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod se proizvodi u postrojenju u kojem se prerađuju druge namirnice koje sadrže sljedeće alergene: mlijeko (uključuje laktozu), kikiriki, ostali orašasti plodovi, sezam, zob, jaja, rakovi, riba.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije14
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu