Citrulin Malat - The Protein Works

ProizvođačTPW

100 %

Citrulin Malat je neesencijalna aminokiselina citrulin u obliku malata. Citrulin se u tijelu pretvara u arginin i dušikov oksid, te povećava protok krvi. Jedna doza je 5 g 100% citrulin malat.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Citrulin Malat - neesencijalna aminokiselina koja proširuje krvne žile i povećava protok krvi 

Citrulin Malat je neesencijalna aminokiselina (organizam je može proizvesti) koja se u bubrezima pretvara u arginin i dušikov oksid (NO). To proširuje krvne žile, zahvaljujući tome smanjuje se krvni tlak i povećava protok krvi. Osim toga, dušikov oksid podržava izlučivanje određenih hormona, na primjer, hormon rasta i inzulin. Malat oblik znači da je aminokiselina L-citrulin kombinirana s jabučnom kiselinom. Jedna doza je 5 g 100% citrulin malata. 

                     

Citrulin Malat i njegove prednosti

  • 100 % čisti citrulin malat
  • jedna doza je 5 g citrulin malata
  • pretvara se u arginin i dušikov oksid u tijelu
  • povećava protok krvi

                         

Sastav

100% Citrulin Malat.

                     

Doziranje

Preporučujemo upotrebu 3 - 5 g proizvoda (1 - 1 i 2/3 crne mjerice), 1 - 2 x dnevno. Prvu dozu je najbolje konzumirati ujutro, a drugu 30 - 45 minuta prije treninga. Promiješajte dobro s potrebnom količinom vode ili soka.

      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (5 g)
 Citrulin Malat 5 g

                         

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na hladnom, suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvedeno u postrojenju za preradu mlijeka, žitarica koje sadrže gluten, jaja, kikiriki i druge orašaste plodove i soju. Pogodno za vegetarijance i vegane.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu