Protein Day & Night Casein - Weider

ProizvođačWeider

0
80 %

Day&Night Casein je protein je kazeina s 84% bjelančevina sa sporim i brzim oslobađanjem. To je kremasti kazein, koji sadrži manje od 1g masti i 1g saharida u dozi. Pruži tijelu dovoljno aminokiselina tijekom 6 sati. Ne opterećuje probavni sustav. Pogodan je za noć, kao i za dan između jela.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Day&Night Casein: čak 84% bjelančevina sa sporim i brzim oslobađanjem

Day&Night Casein je kazeinski protein, izvrsni kompleks bjelančevina pogodni za konzumaciju tijekom dana kao i prije spavanja zahvaljujući bjelančevinama sa sporim i brzim oslobađanjem.  To je čist ukusni kremasti kazein. Čak 84% sadržaj bjelančevina. Manje od 1g masti i 1g saharida u dozi! 100% Kazein napravljen je najnovijim tehnikama i nudi najvišu kvalitetu dostupnu na tržištu. Kazein pruži organizmu dodatak aminokiselina tijekom 6 sati. Idealan protein za noć, ili u slučaju dulje pauze u dodavanju proteina bez vježbanja. Kazein manje je naporan za probavni sustav nego protein iz jaja. Kazein ne znači svježi sir, WEIDER 100% Casein sadrži minimalnu količinu laktoze!


day & night protein


Mliječni protein kao što i kravlje mlijeko sadrže oko 80% kazeina, ostatak je sirutka, laktoza i minerali. Kako bi se kazein odvojio od sirutke, potrebno je koristiti klorovodičnu kiselinu, koja osigurava odgovarajuće PH za odvajanje sirutke od kazeina. Daljnjim postupcima se već dobivaju specifični produkti koji se dalje obrađuju na različite načine, čime se dobiva željena kvaliteta kazeina. Jedan je od najboljih kazeina Micelarni kazein.

 

Kome je Day&Night namijenjen?

Prikladno za univerzalnu uporabu pri bilo kakvom povećanom sportskom opterećenju, osobito kod intenzivnog treninga snage. Idealan za nadopunjavanje dnevne doze primljenih bjelančevina u osoba s aktivnim životnim stilom i potrebom za brzom regeneracijom mišića.


Day&Night Casein i njegove prednosti

  • dobra cijena
  • sadrži 20 g čistog kazeina
  • sadrži čak 84% bjelančevina
  • ubrzava regeneraciju
  • antikatabolički učinci
  • visoka količina L-glutamina, čak 5100 mg u dozi
  • ukusni i s vodom
  • s niskim sadržajem masti i saharida
 

day & night protein

Sastav

Kalcijev kazeinat (95%), aroma, acesulfam-K, natrijev ciklamat, natrijev saccharin, natrijev klorid, beta karoten


Doziranje

Najbolje sat vremena prije spavanja 25g u 300ml vode. Ako je potrebno i tijekom dana, najbolje ujutro. 

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (30 g)
Energetska vrijednost 465 kJ / 111 kcal
Bjelančevine 25,4 g
Masti 0,3 g
   od toga nasićene masne kiseline 0,2 g
Saharidi 1 g
   od toga šećeri 0,3 g
Vlakna 0 g
Natrij 0,1 g

 

Upozorenje

Nije namijenjen djeci do 14 godina, trudnim ženama i dojiljama. Prije konzumacije posavjetujte se s vašim sportskim liječnikom. Proizvod sadrži tragove fenilalanina i laktoze (4.5%), nije prikladan za ljude koji pate od fenilketonurije i osobe s intolerancijom na laktozu. Skladištite izvan dohvata djece, na suhom tamnom mjestu, dobro zatvoreno. Proizvođač, uvoznik, distributer ne odgovaraju za štetu nastalu zbog nepravilnog korištenja ili skladištenja.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije9
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu