DR. Jekyll Pump Liquid Shots - Prosupps

ProizvođačProSupps

0
0 %

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots je pre-workout u tekućem obliku, koji ne sadrži nikakve stimulanse. Naprotiv, sadrži hranjive tvari koje pojačavaju protok krvi u mišićima i hidraciju tijela. Zahvaljujući tome, više se kisika i hranjivih tvari opskrbljuje aktivne mišiće, koji su neophodni za pomicanje granica vaših sportskih performansi.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots - pre-workout bez stimulansa za učinkovitiji protok krvi i hidraciju  

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots u jednoj dozi od 15 ml sadrži preko 5,5 grama funkcionalne mješavine za promicanje bolje protoka krvi u mišićima i hidraciju tijela. Sadrži neesencijalnu aminokiselinu l-citrulin malat, koja promiče proizvodnju dušikovog oksida (NO) u tijelu. Ima vazodilatacijski učinak, te stoga promiče cirkulaciju krvi u tijelu, čak i u perifernim tkivima. Zahvaljujući tome, omogućuje bolju opskrbu krvi u mišićima. Tako mišići dobivaju više kisika i hranjivih sastojaka, koje organizam može koristiti za potporu sportskim performansama. Rezultirajući učinak dodatno pojačava Nitrosigine®, koji ima sličan mehanizam učinka kao i l-citrulin malat.

       

Samo optimalno hidriran organizam može pružiti maksimalne sportske performanse. Stoga, proizvod sadrži glicerol i HydroMax®. Obje hranjive tvari podržavaju učinkovitu hidraciju tijela, zahvaljujući kojoj se ubrzavaju svi biokemijski procesi, uključujući metabolizam energije. Posljednja tvar koja se nalazi u proizvodu je taurin. Taurin je neophodan za regulaciju volumena stanica i procesa u živčanom sustavu.

     

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots također se može kombinirati s drugim pre-woroutima, koji zauzvrat sadrže stimulanse i tako pojačavaju rezultirajući učinak. Proizvod je u obliku praktičnog shota i može se koristiti i navečer prije treninga, a da pri tome da nema negativnih utjecaja na spavanje.             

 

DR. Jekyll Pump Liquid Shots - Prosupps
      

Pre-workout Dr. Jekyll Pump Shots i njegove prednosti 

  • pre-workout u tekućem obliku bez stimulansa
  • sadrži l-citrulin malat i Nitrosigine®
  • poboljšava cjelokupan protok krvi
  • pojačava opskrbu hranjivih sastojaka
  • pogodan za izdržljivost, snagu i sportske performanse visokog intenziteta
  • također pogodan za korištenje prije večernjih treninga
  • može se kombinirati s pre-workoutima koji sadrže stimulans ili fat burner
         

Sastav 

Trostruko filtrirana voda, arapska guma, sukraloza, prirodne i umjetne arome, acesulfam kalij, kalijev sorbat, natrijev benzoat.          

          

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 dozu (15 ml / 1 jušna žlica) 20-30 minuta prije ili za vrijeme treninga. Za maksimalan učinak uzmite 2 doze s dovoljno vode.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti  

Nutritivne vrijednosti1 doza (15 ml)
L-Citrulin malat 2000 mg
Glicerol 2000 mg
Glicerol (prah) 65 % (HydroMax®) 650 mg
Nitrosigine® - inositol stabilizirani arginin silikat 500 mg
Taurin 500 mg

                            

Upozorenje  

Ovaj proizvod je namijenjen zdravim osobama starijim od 18 godina. Prije upotrebe posavjetujte se sa svojim liječnikom. Proizvod nije pogodan za trudnice i dojilje. Ako uzimate lijekove koji su na recept ili bez recepta, prije uzimanja proizvoda posavjetujete se sa svojim liječnikom. Nemojte uzimati ovaj proizvod ako uzimate lijekove za krvni tlak. Prekoračenje preporučene količine može imati negativne zdravstvene učinke. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE.

Rok trajanja je u američkom formatu (mjesec/dan/godina).

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu