Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dukserica Flexin Black je crna trend dukserica na zip, koja ne smije faliti u vašoj garderobi. Ima izvrsni kroj koji će pasati svakoj figuri. Sa super krojem, podesivom kapuljačom, džepovima, donjim rubom i elastičnim manšetama. Dukserica Flexin je prigodna za vježbanje, ali svidjet će vam se toliko, da ćete je htjeti nositi svakodnevno.


Trenutno nije raspoloživo

Trend dukserica Flexin s krojem koji pristaje svima je "must have" u vašoj garderobi

Dukserica Flexin Black je crna trend dukserica na zip, koja neporecivo ne smije faliti u vašoj garderobi. Ova muška dukserica izvrsnog kroja, koja pristaje svima, je napravljena od 80% pamuka i 20% poliestera. Ima dvoslojnu podesivu kapuljaču s dvoslojnom podesivom kapuljačom s uzicama koje je moguće utegnuti, džepovima, donjim rubom i elastičnim manšetama od rebrastog pletiva. Sadrži kontrastni bijeli natpis GymBeam, koji će svima jasno reći da vježbate i da pratite svoje ciljeve. Dukserica Flexin Black je prigodna za vježbanje, ali svidjet će vam se toliko, da ćete je nositi svakodnevno.


  Trend dukserica Flexin gymbeam

 

Kako odabrati ispravnu veličinu dukserice?

VeličinaSMLXLXXL
Širina grudi 52 cm 56 cm 58 cm 65 cm 70 cm
Duljina tijela 65 cm 69 cm 73 cm 74 cm 77 cm
Duljina rukava 60 cm 62 cm 64 cm 66 cm 69 cm
Recenzije korisnika

Dukserica Flexin Black - GymBeam

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Dukserica Flexin Black - GymBeam
Questions from customers

Dukserica Flexin Black - GymBeam

Write question
Write answer
Proizvođač: GymBeam Clothing