Dvostrana prostirka za jogu Elephant – Gaiam

ProizvođačGAIAM

100 %

Dvostrana prostirka za jogu Elephant vrlo je praktičan dodatak namijenjen za različite vrste vježbi. Ima živopisan, dvostrani dizajn koji će vam privući pogled. Idealna je za vježbanje joge, tabate ili HIIT-a. Njen protuklizni materijal (čiji sastav ne sadrži nijedan od šest najotrovnijih ftalata) pružit će vam najbolju stabilnost.

Na stanju
125,00KM~(63.92 €)
Detalji

Dvostrana prostirka za jogu Elephant – praktičan dvostrani dodatak idealan za razne vrste vježbi, napravljen od neklizećeg materijala 

Dvostrana prostirka za jogu Elephant brine se za vašu udobnost tijekom raznih vrsta vježbi za koje je prikladna, kao što su joga, tabata ili HIIT. Ima protukliznu površinu, što znači da pruža savršenu potporu i stabilnost bez obzira na to koliko intenzivno vježbate.

                                    

Očarava svojim dvostranim dizajnom, nudeći dvije palete boja: energičnu narančastu i opuštajuću plavu. Nadalje, lako se zamota, što znači da je vrlo ekonomična s prostorom i jednostavna za nošenje. Ne sadrži lateks ni bilo koji od šest najotrovnijih ftalata, zbog čega je ekološki prihvatljiviji izbor. 

                                      

Dvostrana prostirka za jogu Elephant i njene prednosti

  • izuzetno udoban dodatak za vježbanje napravljen od neklizećeg materijala  
  • prikladna za razne vrste vježbi (joga, HIIT, tabata itd.)
  • pruža savršenu podršku i stabilnost 
  • protuklizna površina 
  • jednostavna za motanje, spremanje i nošenje 
  • dvostrani dizajn
  • ne sadrži lateks ni bilo koji od šest najotrovnijih ftalata

                                                    

Materijal

PVC. Bez lateksa i bez ftalata 6P: DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP i DNOP.

              

Dimenzije

173 x 61 x 0,6 cm.

                     

Upute za održavanje

Kad se raspakiraju, prostirke za jogu s uzorkom oslobađaju vrlo jak, ali bezopasan miris. Prije upotrebe rasklopite prostirku i pustite da se vjetri 2 – 3 dana. Očistite je vlažnom krpom, hladnom vodom i blagim deterdžentom. Sušite ravnu. Prostirka može izblijedjeti te postati lomljiva i neupotrebljiva nakon duljeg izlaganja suncu. Ako ne upotrebljavate prostirku, preporučuje se spremiti je u vrećicu za prostirke.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu