Fitness remen Profi Black – C. P. Sports

ProizvođačC.P. Sports

0
0 %

Fitness remen Profi Black prilagodljive veličine bit će velika pomoć svakom sportašu koji želi ojačati kukove prilikom podizanja maksimalne težine. Zahvaljujući čvrstom sustavu pričvršćivanja na čičak, možete ga prilagoditi baš svom tijelu. Vrlo je izdržljiv i udoban. Područje lumbalne kralježnice opremljeno je stabilizirajućom zaštitnom podstavom koja pruža pouzdanu potporu jezgri tijela. Idealan je za sportaše i sportašice koji žele probiti svoje osobne granice.

Na stanju
48,90KM~(25.00 €)
Detalji

Fitness remen Profi Black sa stabilizirajućom zaštitnom podstavom u lumbalnom dijelu pruža pouzdanu potporu i pomaže u jačanju jezgre tijela 

Fitness remen Profi Black trebao bi biti dio opreme svih sportaša snage, posebno ako žele stalno probijati osobne granice. Područje lumbalne kralježnice opremljeno je stabilizirajućom zaštitnom podstavom, koja pruža bolju potporu i pomaže u jačanju jezgre tijela. Tome dodatno pridonosi čvrsti materijal. Uvijek možete biti sigurni da će pojas izdržati opterećenje svake serije, pomažući vam da podignete sve teže utege.

      

Remen je opremljen osobito jakim sustavom za pričvršćivanje na čičak dizajniranim kako bi odolio velikom naprezanju bez otvaranja. Osim toga, pruža dovoljno prostora za podešavanje veličine pojasa, što znači da će vam uvijek odgovarati. Profinjeni dizajn i visoka kvaliteta izrade ovog pojasa predstavljaju veliku prednost. Napravljen je od čistog najlona, zbog čega je udoban i jednostavan za održavanje. Sigurno će vas pratiti na brojnim treninzima i pomoći vam da postignete sve bolje rezultate.         

      

Fitness remen Profi Black i njegove prednosti

  • pojas sa snažnim sustavom za pričvršćivanje na čičak
  • podesiva veličina
  • stražnji dio širok je otprilike 13,5 cm
  • napravljen od čvrstog i izdržljivog materijala
  • opremljen stabilizirajućom zaštitnom podstavom u području lumbalne kralježnice
  • udoban za nošenje
  • stabilizira i jača središnji dio tijela za podizanje teških tereta
  • lagan
  • prikladan za muškarce i žene

            

Materijal

100 % najlon

        

Tablica veličina

VeličinaXSSMLXL
Opseg struka 67 – 77 cm 77 – 87 cm 87 – 97 cm 97 – 110 cm 110 – 120 cm

       

Upozorenje

Odgovarajuća veličina određuje se mjerenjem opsega struka oko pupka. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu