Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fitness remen Three Combat - Chiba

Proizvođač: CHIBA

Fitness remen Three Combat je kožni fitness remen za vježbanje s profesionalnim pričvršćivanjem od nehrđajućeg čelika. Koristi se za podršku, fiksiranje i zaštitu leđa i jezgre prilikom izvođenja vježbi s velikim utezima. Isprobajte ga prilikom izvođenja mrtvog dizanja, čučnjeva ili dizanja utega.  

 

 
Posebna cijena   KM 100,00 Standardna cijena   KM 0,00 Poštarina od 29.00 KM
(dostava BESPLATNA ako naručite iznad 299.00 KM)

Fitness remen Three Combat - kožni remen za vježbanje s jedinstvenim učvršćivanjem od nehrđajućeg čelika za stabilnost leđa i jezgre tijela za vrijeme treninga

Fitness remen Three Combat je jedinstveni kožni remen za vježbanje s profesionalnim učvršćivanjem od nehrđajućeg čelika. Njegov glavni zadatak je podrška, fiksiranje i zaštita kralježnice zajedno s jezgrom tijela za vrijeme izvođenja vježbi s velikim utezima. Remen je idealan ne samo za vrijeme izvođenja mrtvog dizanja, čučnjeva ili hip thrusts, već i za vrijeme izvođenja različiti vježbi dizanja utega. Debljina remena je 1 cm, a širina 9,5 cm.

 

Kako odabrati pravu veličinu remena?

VeličineSMLXLXXL
Opseg struka65 - 86 cm74 - 94 cm85 - 106 cm95 - 115 cm105 - 125 cm
Recenzije korisnika

Fitness remen Three Combat - Chiba

Write Your Own Review
Vaša ocjena:Fitness remen Three Combat - Chiba
Distributer
364
Vrsta proizvoda:
dodaci
EAN
4250637146909
Main category

Upozorenje:

Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Questions from customers

Fitness remen Three Combat - Chiba

Write question
Write answer