Flexit Gelacoll - Nutrend

ProizvođačNutrend

93 %

 

Flexit Gelacoll je dodatak prehrani za zglobove u praktičnim kapsulama. Sadrži hidrolizat želatine koji se dobro apsorbira i poznat je po sadržaju aminokiselina. Proizvod sadrži i vitamin C. On doprinosi normalnoj proizvodnji kolagena koji je neophodan za pravilno funkcioniranje kostiju, hrskavice i kože. Proizvod je idealan za sve osobe koje žele maksimalno podržati mišićno-koštani sustav.

Na stanju
29,90KM~(15.29 €)
36,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

Flexit Gelacoll sadrži kapsule sa želatinom i vitaminom C za proizvodnju kolagena i podršku mišićno-koštanom sustavu

Flexit Gelacoll je dodatak prehrani za zglobove koji sadrži hidrolizat želatinevitamin C. Podržava normalnu proizvodnju kolagena koji je važan za pravilno funkcioniranje kostiju, hrskavice i kože. Ako bi u tijelu bio manjak vitamina C, kolagen se uopće ne bi mogao stvarati. Osim toga, ovaj vitamin obavlja i druge funkcije u našem tijelu. Na primjer, doprinosi smanjenju umora, iscrpljenosti, a važan je i za normalno funkcioniranje imuniteta. Vitamin C tako savršeno nadopunjuje hidrolizat želatine u ovom proizvodu. Dobro se apsorbira i sadrži širok spektar aminokiselina i peptida. Koriste se u tijelu za proizvodnju proteina, koji su osnovni gradivni elementi za formiranje mišićne mase, rast kostiju i drugih tkiva u tijelu.

 

Flexit Gelacoll se nalazi u praktičnom obliku kapsula. Pogodan je za sportaše i druge osobe koje imaju problema sa zglobovima ili žele maksimalno podržati pravilan rad svog mišićno-koštanog sustava.

 

Flexit Gelacoll i njegove prednosti

  • dodatak prehrani za zglobove koji sadrži hidrolizat želatine i vitamin C
  • potiče normalnu proizvodnju kolagena
  • doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • podržava imunološki sustav
  • nalazi se u praktičnom obliku kapsule
  • idealan za sportaše koji previše opterećuju zglobove
  • pogodan za maksimalnu njegu mišićno-koštanog sustava

 

Sastav

Hidrolizat želatine, želatinska kapsula (želatina, bojilo titanijev dioksid), vitamin C (L-askorbinska kiselina), sredstvo za povećanje volumena magnezijev stearat.

 

Preporučena upotreba

Osnovna preporučena doza: 4-6 kapsula dnevno između obroka dok ne potrošite jedno pakiranje.
Tijekom sportskih aktivnosti može se uzimati do 8 kapsula dnevno između obroka. Koristite maksimalno 8 kapsula dnevno.

 

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 porcija (8 kapsula)
Energetske vrijednosti 54 kJ / 12 kcal
Proteini 3,1 g
Ugljikohidrati 0 g
od toga šećeri 0 g
Masti 0 g
od toga zasićene masne kiseline 0 g
Vlakna 0 g
Natrij 0,002 g
Hidrolizat želatine 2,6 g
Vitamin C 120 mg

 

Upozorenje

Dodatak prehrani za sportaše. Nije namijenjeno djeci mlađoj od 12 godina, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata djece! Ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25°C, zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti i smrzavanja. Proizvođač ne snosi odgovornost za štetu nastalu nepravilnom upotrebom ili skladištenjem.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda