Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaspari

Gaspari

Gaspari Nutrition je tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom dodataka prehrani od 1996. godine. Trenutno se smatra jednim od lidera među proizvođačima sportske prehrane u Europi. Njezin osnivač je Gaspari, bivši svjetski bodibilder, Mr. Universe, pobjednik Arnolad Classic i trostruki sudionik Mr.Olympia. Stoga je Gaspari oduvijek znao koliko je teško postići željene rezultate. Gaspari kombinira svoju strast prema sportu i opsežno znanje o treninzima i sportskoj prehrani.

Čitati više

 

gaspari nutriton

 

Gaspari Nutrition je danas rasprostranjena većina u proizvodnji sportske prehrane i zdrave hrane u cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Tvrtka zapošljava vlastite biokemičare, znanstvenike i stručnjake koji stalno proučavaju najnovije tehnologije za razvoj modernih dodataka prehrani. Tvrtka je stekla reputaciju "inovatori u starom stilu", na temelju napornog rada i dokazanih rezultata. Dodaci prehrani Gaspari vode računa o čistoći, kvaliteti i učinkovitosti, tako da možete biti sigurni u najčistiji stupanj kvaliteta sastojaka svakog proizvoda. Ako želite biti vrhunski sportaš, Gaspari je postao sinonim za pouzdanost.

 

Izvori

 

Zanimaju vas proizvodi ove marke?

sakrij opis
    Ne možemo naći nijedan proizvod koji odgovara ovom pretraživanju.
    Niste pronašli ono što tražite? Kontaktirajte nas.