Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gaspari Nutrition je tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom dodataka prehrani od 1996. godine. Trenutno se smatra jednim od lidera među proizvođačima sportske prehrane u Europi. Njezin osnivač je Gaspari, bivši svjetski bodibilder, Mr. Universe, pobjednik Arnolad Classic i trostruki sudionik Mr.Olympia. Stoga je Gaspari oduvijek znao koliko je teško postići željene rezultate. Gaspari kombinira svoju strast prema sportu i opsežno znanje o treninzima i sportskoj prehrani.

 

gaspari nutriton

 

Gaspari Nutrition je danas rasprostranjena većina u proizvodnji sportske prehrane i zdrave hrane u cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Tvrtka zapošljava vlastite biokemičare, znanstvenike i stručnjake koji stalno proučavaju najnovije tehnologije za razvoj modernih dodataka prehrani. Tvrtka je stekla reputaciju "inovatori u starom stilu", na temelju napornog rada i dokazanih rezultata. Dodaci prehrani Gaspari vode računa o čistoći, kvaliteti i učinkovitosti, tako da možete biti sigurni u najčistiji stupanj kvaliteta sastojaka svakog proizvoda. Ako želite biti vrhunski sportaš, Gaspari je postao sinonim za pouzdanost.

 

Izvori

 

Zanimaju vas proizvodi ove marke?