Grunt - Redcon1

ProizvođačRedcon1

0
0 %

Grunt je mješavina svih esencijalnih aminokiselina koje naše tijelo ne može proizvesti samo, stoga ih moramo redovito nadopunjavati. Aminokiseline igraju nezamjenjivu ulogu u tijelu jer su uključene u sintezu proteina važnih za održavanje i rast mišićne mase. Ova mješavina dolazi u obliku dobro topljivog praha koji možete dodati u vodu i druge napitke.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Grunt je mješavina svih esencijalnih aminokiselina uključenih u sintezu proteina 

Grunt je visokokvalitetna mješavina svih esencijalnih aminokiselina koje igraju nezamjenjivu ulogu u našem tijelu. Aminokiseline su uključene u sintezu proteina koji doprinose održavanju i rastu mišićne mase, kao i održavanju zdravlja kostiju. Naše tijelo ne može samostalno proizvoditi esencijalne aminokiseline, pa ih treba redovito unositi putem prehrane. Međutim, u dodacima prehrani, poput Grunta, one se obično javljaju u koncentriranjem obliku, zahvaljujući čemu lako možete osigurati njihov dovoljan unos. Uz već spomenute esencijalne aminokiseline, proizvod također sadrži poluesencijalne aminokiseline histidin ili natrij, koji je jedan od glavnih iona koji sudjeluje u hidraciji tijela.

            

Grunt je mješavina esencijalnih aminokiselina, histidina i natrija u obliku praha koji se dobro otapa. Možete ga pomiješati s vodom ili omiljenim napitkom.

             

Grunt i prednosti 

  • mješavina esencijalnih aminokiselina, histidina i natrija 
  • uključen u sintezu proteina važnih za održavanje i rast mišićne mase 
  • u obliku je lako topljivog praha 
  • može se miješati s vodom ili bilo kojim drugim napitkom 

              

Sastav 

L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-lizin, L-treonin, L-fenilalanin, L-triptofan, L-histidin, L-metionin, jabučna kiselina, limunska kiselina, prirodne i umjetne arome, sukraloza, silika natrijev citrat, silicijev dioksid, acesulfam kalij.

        

Preporučena upotreba 

Pomiješajte 1 mjericu s 250-300 ml vode ili vašeg omiljenog napitka. Uzmite jednu dozu tijekom treninga i jednu odmah nakon treninga.  

 

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 1 mjerica (9.5 g) 
Natrij 35 mg
L-leucin 3 g
L-izoleucin 1.5 g
L-valin 1.5 g
L-lizin 300 mg
L-treonin  250 mg
L-fenilalanin 250 mg
L-triptofan 50 mg
L-histidin 25 mg
L-metionin 25 mg

            

Upozorenje 

Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 ° C. Zaštititi od smrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece.   

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu