Guarana - OstroVit

ProizvođačOstroVit

93 %

Guarana su tablete s ekstraktom guarane - Paullinia Cupana, vrlo dobro poznata kao stimulans s visokim udjelom kofeina. Svaka tableta sadrži 500 mg ekstrakta, od čega je 110 mg kofein.

Na stanju
14,90KM~(7.62 €)
Detalji

Guarana - popularni prirodni stimulans s visokim sadržajem kofeina

Guarana su tablete s ekstraktom guarane, to je biljka koja se službeno naziva Paullinia Cupana. Guarana je vrlo dobro poznata po svojim stimulativnim učincima zbog kofeina kojeg sadrži. Jedna doza je 500 mg ekstrakta guarane, a udio kofeina u jednoj dozi je 22% (110 mg). Jedno pakiranje sadrži 90 tableta, što je 90 pojedinačnih doza guarane.

                   

Guarana i njene prednosti 

  • popularni prirodni stimulans
  • jedna doza sadrži 110 mg kofeina
  • ima stimulativne učinke
  • u praktičnom je obliku tableta

                  

Sastav

Ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia Cupana) standardizirano na sadržaj kofeina od 22%, punila: kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silika.

                                   

Doziranje

Uzimajte 1 tabletu dnevno uz obrok.         

               

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 tableta)
Ekstrakt sjemenki guarane 500 mg
- uključujući kofein (22%) 110 mg

                              

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku prehranu. Preporučuje se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ako ste alergični na bilo koji od sastojaka nemojte uzimati proizvod. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati spremnik dobro zatvoren, na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Sadrži kofein: nije pogodno za djecu i trudnice (sadržaj kofeina je 110 mg po dozi). Nemojte piti s drugim proizvodima koji su izvor kofeina ili drugim sastojcima sličnih učinaka.

Proizvod se proizvodi u postrojenju u kojem se prerađuju namirnice koje sadrže sljedeće alergene: mlijeko (uključuje laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, zob, jaja, rakove i ribu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu