Hydration Tubs - G Fuel

ProizvođačG Fuel

100 %

Hydration Tub namijenjena je svim gamerima koji žele podržati dovoljnu hidrataciju i optimalan unos važnih vitamina, minerala i elektrolita. Kao rezultat, može im pomoći da se bolje koncentriraju, smanje umor, podrže pažnju, pa čak i poboljšaju brzinu reakcije, što je apsolutno ključno u svakoj igrici. 

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Hydration Tub - mješavina bez kofeina za gamere koji žele smanjiti umor, potaknuti koncentraciju, pamćenje i brzinu reakcije 

Hydration Tub jedinstvena je mješavina bez kofeina za sve gamere koji žele stalno poboljšavati svoje vještine i pobijediti čak i najbolje protivnike. Na popisu sastojaka pronaći ćete nekoliko pažljivo odabranih sastojaka od kojih svaki ima svoju važnost. Navedimo npr. natrijeve i kalijeve elektrolite. Poznati su po svom učinku na hidrataciju tijela. Kalij se brine za optimalnu količinu vode unutar stanica, a natrij za vodu izvan njih. Najviše se nalazi u izvanstaničnim tekućinama, gdje utječe na njihov volumen. Uobičajeni simptomi dehidracije uključuju, na primjer, opću slabost, umor i glavobolju. Čak i blagi simptomi mogu negativno utjecati na gamerove performanse, stoga je potrebno usredotočiti se na dovoljan unos tekućine i minerala. Međutim, hidratacija nije jedini zadatak kalija u tijelu. Također utječe na funkcioniranje živčanog sustava i mišića, što je ključno za maksimalnu brzinu reakcije.

                 

Međutim, Hydration Tub također sadrži cink, koji pomaže u održavanju zdravlja očiju. Svaki gamer će sigurno potvrditi da su oči i dobar vid presudni u igri. Štoviše, vrijedi spomenuti i učinak cinka na kognitivne funkcije koje su također nezamjenjive u igri. To uključuje, na primjer, pamćenje i koncentraciju.

         

Ako redovito igrate igrice, onda sigurno znate da vaši neprijatelji nisu samo u igri na ekranu. Čak i naizgled male stvari poput umora često vas mogu udaljiti od pobjede. Zato su vitamin C, vitamin B6 i B12 tu da vam pomognu da ga smanjite. Navedeni vitamini B, zajedno s vitaminom B7, utječu na pravilan rad mentalnog zdravlja i živčanog sustava, što je ključno u igri. Vitamin D također igra važnu ulogu, jer pridonosi pravilnom funkcioniranju mišića. Jednostavno ne možete bez toga u brzoj igri.

               

Također ćete pronaći neesencijalnu aminokiselinu l-tirozin u Hydration Tub. Služi kao prekursor adrenalina, norepinefrina i dopamina, što je povezano s osjećajem radosti. Međutim, utječe i na raspoloženje, motivaciju i pažnju. Adrenalin i norepinefrin također igraju ulogu u tijelu. Pomažu nam ds se bolje nosimo sa stresnim situacijama. To ćete posebno cijeniti tijekom dramatičnih borbi s neprijateljima, u zadnjim minutama sportskih mečeva ili u utrci koja se približava cilju, kada je sve u pitanju.

          

Velika prednost Hydration Tub-a je što ne sadrži kofein. Zahvaljujući tome, možete ga konzumirati čak i navečer bez negativnog utjecaja na kvalitetu vašeg sna. Mješavina ima izvrstan osvježavajući okus koji će vas stimulirati prije svake igrice.

              

Hydration Tub i njegove prednosti 

  • jedinstveni pre-workout suplement za gamere eSporta  
  • sadrži elektrolite, minerale, vitamine i aminokiseline 
  • mješavina za promicanje pažnje, koncentracije, pamćenja i za skraćivanje vremena reakcije 
  • djeluje na optimalnu hidrataciju 
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti 
  • utječe na pravilan rad živčanog sustava, mentalno zdravlje i mišiće 
  • pomaže u održavanju zdravlja očiju 
  • ima odličan okus i izvrsnu topljivost 
  • ne sadrži kofein niti šećer 

              

Sastav 

Okus Fazeberry: Vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B6, vitamin B12, biotin, magnezij, cink, natrij, L-tirozin, limunska kiselina, silicij dioksid, prirodna aroma, sukraloza, acesulfam, FD & C Red # 40, FD & C Blue # 40 

Okus Blue Rocket Pop: L-tirozin, kalij, magnezij, natrij, vitamin C, cink, vitamin B12, vitamin E, vitamin D3, vitamin B6, biotin, limunska kiselina, umjetne arome, sukraloza, spirulina, silicij dioksid 

                  

Preporučena upotreba 

3 g = 1 doza 

Preporučuje se pomiješati 3 g (1 dozu) sa 500 ml hladne vode i konzumirajte.  

       

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti Fazzebery 1 doza (3 g)
Energetska vrijednost  0
Masti  0 g
Ugljikohidrati  0 g
   od kojih šećeri  0 g
Vitamin C 65 mg
Vitamin D 10 mcg
Vitamin E 3 mg
Vitamin B6 1.66 mg
Vitamin B12 60 mcg
Biotin 6 mcg
Magnezij  34 mg
Cink  2.8
Natrij  80 mg
Kalij  100 mg
L-tirozin  250 mg
Nutritivne vrijednosti Blue Rocket Pop1 doza (3 g)
Energetska vrijednost  0
Masti  0 g
Ugljikohidrati  0 g
   od kojih šećeri  0 g
Vitamin C 65 mg
Vitamin D3 400 IU
Vitamin E 3 mg
Vitamin B6 1.66 mg
Vitamin B12 60 mcg
Biotin 6 mcg
Magnezij  34 mg
Cink  2.8
Natrij  80 mg
Kalij  100 mg
L-tirozin  250 mg

            

Upozorenje 

Nije namijenjeno djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C izvan dohvata direktnog sunčevog svjetla. Zaštititi od smrzavanja. Nemojte prekoračiti dnevnu dozu.    

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu