Turbo IGF-7 Big 60 kaps - Goldfield

ProizvođačGoldfield

0
80 %

Turbo IGF-7 Big složena je zamjena za steroide koja sadrži biljne ekstrakte, vitamine i druge pažljivo odabrane tvari. Proizvod sadrži cink koji utječe na održavanje normalne razine testosterona u krvi. Štoviše, sadrži i vitamin B6 koji doprinosi smanjenju umora, iscrpljenosti i regulaciji hormonske aktivnosti.

Na stanju
100,00KM~(51.13 €)
Detalji

Turbo IGF-7 Big - učinkovita zamjena za steroide koja utječe na održavanje normalne razine testosterona u krvi i regulaciju hormonske aktivnosti

Turbo IGF-7 Big složena je zamjena za steroide koja je posebno popularna kod muškaraca koji teže maksimalnom rastu mišića, povećanoj razini testosterona i poboljšanim performansama. Proizvod sadrži IGF-7Big-Complex, koji sadrži mnoge aktivne sastojke. Jedan od njih je ekstrakt piskavice. To je biljka koja je poznata po sadržaju steroidnih saponina. Njihovi kvalitetni ekstrakti istražuju se zbog potencijalnog učinka na povećanje razine testosterona, libida i općenito poboljšanje seksualnog života. Također sadrži ekstrakt Sinapis alba i Cinnamomum verum, popularan sastojak, na primjer, za sagorijevanje masti.

 

IGF-7Big-Complex također sadrži ekstrakt goveđeg kolostruma. To je prvi oblik mlijeka sisavaca, koji je poznat po sadržaju faktora rasta (posebno IGF-1 i IGF-2). Time se osigurava brz rast i razvoj mladunaca. To je i razlog zašto je kolostrum popularan među bodibilderima i drugim sportašima snage. Između ostalog, može se pohvaliti visokim udjelom hranjivih tvari poput imunoglobulina. Ovo posljednje je povezano s imunitetom tijela. Štoviše, proizvod je također obogaćen alfa-lipoičnom kiselinom, koja je jedan od antioksidansa. Poznato je da oni pomažu u borbi protiv oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

 

Turbo IGF-7 Big sadrži i stimulans - kofein. Može pojačati, povećati koncentraciju i pomoći vam da izvučete maksimum iz treninga. Međutim, i druge pažljivo odabrane tvari također imaju svoju ulogu. Na primjer, mineral cink pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi. Osim toga, utječe i na plodnost i reproduktivnu funkciju. Vitamin B1 (tiamin) doprinosi pravilnom metabolizmu koji je važan za proizvodnju energije, rad živčanog sustava, psihe i srca. Vitamin B2 (riboflavin) pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C pak utječe na pravilno funkcioniranje imuniteta i proizvodnju kolagena, koji je neophodan za optimalnu funkciju kostiju i hrskavice.

 

Drugi dio Turbo IGF-7 Big je kompleks turbo pojačivača. Sadrži, na primjer, kapsaicin koji je čest sastojak sagorjevača masti. Kako bi se izvukao maksimum iz dodatka prehrani, on također sadrži piperin. To je ekstrakt crnog papra, koji se dodaje dodacima prehrani kako bi se povećala apsorpcija pojedinih sastojaka. Turbo IGF-7 Big dolazi u praktičnom obliku kapsule, što ga čini lakim za upotrebu. Ovu zamjenu za steroide posebno obožavaju ljudi koji nastoje povećati razinu testosterona, rast mišića, poboljšati performanse i maksimizirati potencijal treninga.

 

Turbo IGF-7 Big i njegove prednosti

 • prirodna zamjena za steroide
 • sastoji se od biljnih ekstrakata, vitamina i cinka
 • osigurava povećanje energije zahvaljujući kofeinu
 • sadrži piskavicu za koju je poznato da sadrži steroidne saponine
 • pomaže u održavanju normalne razine testosterona u krvi
 • utječe na plodnost i reproduktivnu funkciju
 • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti
 • utječe na pravilno funkcioniranje imuniteta
 • dobro se apsorbira
 • dolazi u obliku praktičnih kapsula
 • pogodno za one koji žele povećati razinu testosterona, poboljšati performanse i maksimizirati potencijal treninga

 

Sastav

IGF-7Big-complex (ekstrakt goveđeg kolostruma koji sadrži imunoglobulin, alfa-lipoičnu kiselinu, ekstrakt piskavice, alil izotiocijanat iz Sinapis albis i cimeta, Ascophyllum nodosum, silicijev dioksid, stabilizator, alginska kiselina), goveđa želatina (bojila E131, E17), natrijev askorbat, kofein, cinkov glukonat, riboflavin (vitamin B2), tiamin (vitamin B1), kompleks turbo pojačivača (alginska kiselina, fosfor, piperin i kapsaicin), krom pikolinat.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno uz doručak. Za sportove visokih performansi uzimajte 1 kapsulu 30 minuta prije svakog treninga ili natjecanja.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula
IGF-7Big-Complex 555 mg
Kompleks turbo pojačivača 35 mg
Cink 25 mg
Kofein 60 mg
Vitamin C 80 mg
Tiamin (B1) 14 mg
Riboflavin (B2) 20 mg

 

Upozorenje

Važno: Nije pogodno za dijabetičare!

Čuvati na suhom mjestu dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nije pogodno za dojilje i trudnice te za djecu mlađu od 15 godina. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Ne može se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije5
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu