Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Informacije o plaćanju

Sve cijene proizvoda u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama (HRK) i ne uključuju PDV (Porez na dodanu vrijednost).

Za svaki proizvod je prikazana približna protuvrijednost u konvertibilnim markama (BAM). Protuvrijednost u konvertibilnim markama (BAM) obračunata je prema fiksnom tečaju i isključivo je informativne prirode. Točan iznos naplate ovisi o važećem tečaju u trenutku plaćanja.

  

*Odredbama članka 45. stavka 1. točka 1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (Narodne novine, broj 73/13, 99/13, 148/13, 153/13 i 143/14, u daljnjem tekstu: Zakon o PDV-u) propisano je da su plaćanja PDV-a oslobođene isporuke dobara koja iz Republike Hrvatske otpremi ili preveze isporučitelj ili neka druga osoba za njegov račun izvan Europske unije.

 

  • U cijenu proizvoda nije uključen trošak dostave koji se posebno obračunava u zadnjem koraku narudžbe nakon što korisnik upiše željenu adresu dostave, osim u slučaju kada su ispunjeni uvjeti za besplatnu dostavu.
  • Cijena svakog proizvoda određena je za svaki proizvod pojedinačno.
  • Proces upisivanja cijene na stranicu visoko je kontrolirani proces no unos cijena zahtjeva ljudski faktor te podrazumijeva mogućnost nastanka greške.
  • Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti.
  • Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popust, dnevne ili tjedne akcije, akcije za pojedini proizvod, grupu proizvoda i/ili za sve proizvode. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja.
  • Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na web stranici

  

Plaćanje putem sustava PayPal

Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju. Prilikom plaćanja PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun. Prilikom naplate sredstava sa Vašeg računa sredstva će biti preračunata i naplaćena u eurima (€) zbog čega može doći do male razlike zbog tečajnih razlika.