Inosine - GymBeam

ProizvođačGymBeam

100 %

Inozin poboljšava upotrebu kisika tijekom vježbanja i njegovu opskrbu mišića. Osim toga, potiče energetsku stimulaciju, pomaže u smanjenju umora, podržava aktivnost srca tijekom vježbanja i potiče mentalnu oštrinu. Ovaj proizvod je popularan među sportašima koji se fokusiraju na sportove izdržljivosti ili snage.

Na stanju
21,90KM~(11.20 €)
26,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

Inozin - doprinosi boljoj upotrebi kisika i time poboljšava performanse

Inozin je spoj koji se prirodno nalazi u našem tijelu. Osim u našem tijelu, nalazi se i u crvenom i bijelom mesu i odgovoran je za njihov specifičan okus. Njegova struktura podsjeća na adenozin, koji je dio ATP-a (trenutni izvor energije). Poznato je da inozin poboljšava upotrebu kisika i opskrbu aktivnih mišića. To bi također moglo poboljšati vaše performanse. Zato je Inozin jedan od najučinkovitijih pre-workout stimulansa za sportaše snage i izdržljivosti. Štoviše, među sastojcima nećete pronaći stimulanse te ga možete koristiti i prije večernjeg vježbanja, a da to ne utječe negativno na vaš san. Jedna porcija sadrži 1000 mg ovog aktivnog sastojka. Nalazi se u obliku praktičnih kapsula koje uvijek možete imati pri ruci.

 

Inozin i njegove prednosti

  • spoj koji se prirodno nalazi u tijelu
  • koristi se kao pre-workout stimulans za poboljšanje sportskih performansi
  • njegova struktura podsjeća na adenozin
  • može pomoći u poboljšanju upotrebe kisika
  • idealno za sportaše snage i izdržljivosti koji žele postići bolje rezultate
  • u obliku praktičnih kapsula

 

Sastav

Inozin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat), želatinska kapsula.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu 1-2 puta dnevno.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti2 kapsule
Inozin 1000 mg

 

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu količinu dnevnih porcija. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštitite od temperatura smrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda