Concentrated Pre Workout - Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
20 %

Koncentrirani Pre Workout Stimulans je funkcionalni mješavina u prahu koja je topiva u vodi. Pružit će vam prijeko potreban poticaj prije treninga. Sadrži stimulanse poput taurina i kofeina, ali također i vitamin B3, koji doprinosi odgađanju umora i iscrpljenosti. Mješavina je također obogaćena važnim aminokiselinama poput L-lizina, L-citrulina, L-arginina i beta alanina. 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Koncentrirani Pre Workout Stimulans - učinkovita mješavina od kofeina, taurina, aminokiselina i vitamina B3, koji će vas pouzdano pripremiti za trening

Koncentrirani Pre Workout Stimulans je vrlo učinkovita mješavina u prahu koja je topiva u vodi, te čiji će vam sastojci pružiti pouzdanu opskrbu energijom prije bilo koje sportske aktivnosti. Sadrži 192 mg kofeina, koji će vam pružiti potreban poticaj pije bilo kojeg treninga, kao i kreatin, idealan za poboljšanje fizičkih performansi tijekom intervalnog treninga visokog intenziteta. Sljedeći aktivni sastojak je taurin, obično je prisutan u energetskim napicima, kao i vitamin B3, koji utječe na vaš metabolizam, pomaže vašim mišićima da pravilno funkcioniraj i odgađa umor i iscrpljenost.

Konačno, mješavina stimulansa je bogata ključnim aminokiselinama. Beta-alanin doprinosi proizvodnji karnozina, čiji je posao "počistiti" kemijsko okruženje u vašim mišićima: sprečava nakupljanje mliječne kiseline i doprinosi usporavanju prekomjerne oksigenacije. To zapravo znači da zadržati umor mišića i produžiti trajanje vaših performansi. L-citrulin i L-arginin sadržani u mješavini utječu na proizvodnju dušikovog oksida, proširujući vaše krvne žile i tako poboljšavaju opskrbu mišića hranjivim tvarima i kisikom. Posljednji, ali ne manje važan je L-tirozin, koji djeluje kao preteča za oslobađanje adrenalina, noradrenalina i dopamina.                         

            

Sastav Koncentriranog Pre Workout Stimulansa čini isti vrlo učinkovitim pre-workout boosterom, idealan je za sportaše koji rade na snazi i izdržljivosti. Mješavina je lako topljiva u vodi i pogodna za vegane.   

            

Koncentrirani Pre Workout Stimulans i njegove prednosti 

  • kompleksan i učinkovit pre-workout booster 
  • sadrži taurin i kofein za stimuliranje prije vježbanja
  • sadrži beta-alanin, L-citrulin, L-arginin i kreatin
  • sadrži vitamin B3
  • pojačava performanse tijekom intervalnog treninga visokog intenziteta 
  • pridonosi pravilnom funkcioniranju mišića 
  • pomaže u smanjenju iscrpljenosti i umora 
  • širi krvne žile 
  • u obliku je lako topljivog praha 

               

Sastav 

Okus Black currant: CPW mješavina (kreatin monohidrat, beta alanin, L-arginin AKG, taurin, L-citrulin DL malat, L-tirozin), dekstrin, kofein, aroma, zaslađivač (sukraloza), magnezijev citrat, vitamin B3 (niacin), kalijev klorid, natrijev klorid, ekstrakt cikle, sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), boja (antocijansko bojilo).    

Okus Green apple: CPW mješavina (kreatin monohidrat, beta alanin, L-arginin AKG, taurin, L-citrulin DL malat, L-tirozin), dekstrin, kofein, aroma, zaslađivač (sukraloza), magnezijev citrat, vitamin B3 (niacin), regulator kiselosti ( limunska kiselina), kalijev klorid, natrijev klorid, bojilo (bakreni kompleks klorofilina i beta-karotena), sredstvo protiv zgrudnjavanja (silicijev dioksid), aroma.  

                             

Preporučena upotreba 

Pomiješajte 1-2 mjerice (1 mjerica je 4 g praha) sa 125-250 ml vode. Konzumirajte 30 minuta prije treninga. Da biste testirali svoju osobnu toleranciju, preporučuje se da počnete koristiti proizvod dodajući samo 1 mjericu sa 125-250 ml vode. Doziranje se zatim može povećati prema vašim osobnim željama i toleranciji. 

                         

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti (okus black currant)1 doza (8 g)
Energetska vrijednost  16,08 kJ / 3,84 kcal
Masti 0,01 g
      od toga zasićene masne kiseline 0,01 g
Ugljikohidrati  0,22 g
      od toga šećeri  0,01 g
Dijetalna vlakna  0,32 g
Proteini  0,01 g
Sol   0,05 g
                           
 
Nutritivne vrijednosti (okus green apple)1 doza (8 g)
Energetska vrijednost  15,07 kJ / 3,6 kcal
Masti 0,01 g
    od toga zasićene masne kiseline 0,01 g
Ugljikohidrati  0,1 g
     od toga šećeri  0,01 g
Dijetalna vlakna  0,41 g
Proteini 0,01 g
Sol 0,05 g
Vitamini1 doza (8 g)
Niacin 48 mg
Aminokiseline1 doza (8 g)
Beta alanin 2 g
L-arginin 0,64 g
L-citrulin 0,4 g
L-tirozin 0,36 g
                           
Druge supstance1 doza (8 g)
Kofein 192 mg
Taurin 0,56 g
Kreatin monohidrat  3 g

           

Upozorenje 

Sadrži kofein (192 mg po 8 g - jedna doza). Ovaj se proizvod ne preporučuje djeci i trudnicama i dojiljama. Nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Držati na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Informacije za alergičare: Može sadržavati mlijeko, soju, gluten, jaja i lupine u tragovima. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu