Kreatin u prahu Creapure® – Reflex Nutrition

ProizvođačReflex Nutrition

0
0 %

Creapure® Creatine 100-postotni je čisti kreatin monohidrat u prahu. Ta tvar jedan je od najpopularnijih dodataka prehrani među sportašima koji teže maksimalnoj sportskoj učinkovitosti. Prikladan je za početnike, kao i za napredne sportaše, a njegove učinke posebno će cijeniti dizači utega, cross-fitteri ili sprinteri, ali i svi koji vole ići u teretanu te drugi sportaši koji shvaćaju svoj sport ozbiljno.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Creapure® Creatine – najčišći oblik kreatina monohidrata u prahu za intenzivnije sportske izvedbe

Creapure® Creatine popularan je kreatin monohidrat najviše kvalitete. To je postignuto zahvaljujući upotrebi jedinstvene tehnologije Creapure®, koja jamči najveću moguću čistoću, sigurnost i upotrebljivost kreatina. Jedan je od najčešće korištenih dodataka prehrani među sportašima svih vrsta. Međutim, kreatin se također prirodno javlja u ljudskom tijelu, gdje pomaže u obnavljanju stanične energije ATP-a, koju upotrebljavamo za energetsko pokrivanje fizičke aktivnosti. Njegova je nadopuna važna jer povećava opskrbu tijela kreatinom i pojačava fizičku učinkovitost tijekom kratkih serija intenzivnih vježbi. Taj se učinak javlja dnevnim unosom 3 g kreatina, što možete lako postići uz ovaj proizvod. Jedna porcija proizvoda sadrži 5 g kreatina monohidrata najviše kvalitete. 

    

Creapure® Creatine dolazi u obliku dobro topljivog praha, koji možete jednostavno umiješati u vodu, sok ili neko drugo piće po izboru. Možete ga uzimati prije, za vrijeme ili nakon vježbanja, a za maksimalni učinak ne zaboravite ga uzimati čak i u danima bez treninga. Zahvaljujući svojim svojstvima, idealan je za sve aktivne osobe kojima je potrebna snaga, brzina i eksplozivnost u sportu. Prikladan je za dizače utega, cross-fittere, ljubitelje HIIT-a ili sprintere, ali i nogometaše, hokejaše i druge entuzijastične sportaše.   

                 

Creapure® Creatine i njegove prednosti

  • kreatin monohidrat najviše čistoće i kvalitete
  • u obliku topljivog praha
  • sadrži 5 g kreatina po porciji
  • doprinosi povećanoj fizičkoj učinkovitosti tijekom intenzivnog vježbanja
  • odličan za sve sportaše snage i brzine
  • prikladan za vegane

        

Sastojci

100 % kreatin monohidrat Creapure®.

       

Preporučena upotreba

Preporučuje se uzimanje 5 g Creapure® Creatinea pomiješanog s vodom ili voćnim sokom jednom dnevno.     

            

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (5 g)
Kreatin monohidrat Creapure® 5 g

     

Upozorenje

Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvajte na suhom mjestu, zaštićeno od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Nije prikladno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata male djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu nastalu uslijed nepravilne upotrebe ili pohrane. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Podaci o alergenima: Može sadržavati tragove glutena, jaja ili mlijeka.

     

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu