L-Citrulline Malate - Bodylab24

ProizvođačBodylab24

100 %

L-Citrulline Malate je spoj neesencijalne aminokiseline l-citrulin i jabučne kiseline (malata) u dobro topljivom obliku praha. To je najistraženiji oblik citrulina vezan uz poboljšanje sportskih performansi.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

L-Citrulline Malate - učinkovita kombinacija l-citrulina i malata za bolji protok krvi u mišićima

L-Citrulline Malate sadrži učinkovitu kombinaciju neesencijalnih aminokiselina l-citrulin i malata (soli jabučne kiseline) za poboljšanje sportskih performansi. Aminokiselina L-citrulin prekursor je arginina koji pospješuje proizvodnju dušikovog oksida (NO) u tijelu, što pozitivno utječe na njegovu opskrbu krvlju. Dakle, više hranjivih sastojaka i kisika može doći do mišića koji rade kako bi proizveli energiju i maksimalno podržali sportske performanse. Zanimljivo je da se u prehrani ova aminokiselina nalazi u značajnim količinama samo u lubenici. Prednost citrulina u odnosu na arginin je njegova bolja apsorpcija i, u usporedbi s istom količinom dopunjenog arginina, mnogo učinkovitije povećava njegovu koncentraciju u tijelu. Nadalje, malat (sol jabučne kiseline) na koji je vezan citrulin može utjecati na razgradnju mliječne kiseline u mišićima, što je usko povezano sa smanjenjem intenziteta vježbanja.

         

Ovaj dodatak prehrani pogodan je za sve sportaše koji traže sredstva za poboljšanje sportskih performansi i stjecanje konkurentske prednosti. Sportaši usmjereni na treninge snage, izdržljivosti, sprinteri, ekipni sportaši ili ljubitelji izvedbi visokog intenziteta (poput CrossFita) mogu imati koristi od njegovih prednosti. Jedna porcija proizvoda sadrži funkcionalnu količinu od 5 grama ovog ergogenog spoja u dobro topivom obliku praha.

        

L-Citrulline Malate i njegove prednosti

  • 100 % citrulin malat u dobro topljivom obliku praha
  • sadrži 5 g citrulin malata po porciji
  • utječe na opskrbu tijela i mišića krvlju
  • prikladno za sportaše koji rade na snazi, izdržljivosti i timske sportaše
      

Sastav

100 % L-citrulin DL-malat.

        

Preporučena uporaba

Pomiješajte 1 porciju (5 g) s vodom u šejkeru, a idealno bi bilo da je konzumirate 30 - 60 minuta prije treninga.

          

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 porcija (5 g)
L-citrulin DL-malat  2:1 5 g

         

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom i suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu