L-Leucine – Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
0 %

L-Leucine sadrži esencijalnu aminokiselinu L-leucin u obliku praha i u količini od 5 g po porciji. To je jedna od najvažnijih aminokiselina koju naše tijelo ne može samo proizvesti. Stoga je primjereno usredotočiti se na njen dovoljan unos iz vanjskih izvora, osnosno iz prehrane ili prehrambenih dodataka. Dio je BCAA, a također utječe na sintezu proteina u procesu rasta mišića.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

L-leucin – jedna od najvažnijih aminokiselina koje naše tijelo ne može samo proizvesti

L-Leucine sadrži 5 g esencijalne aminokiseline L-leucin po porciji. Dolazi u obliku dobro topljivog praha i jedna je od najvažnijih aminokiselina koju naše tijelo ne može proizvesti samo. Stoga je vrlo prikladno usredotočiti se na njezin dovoljan unos iz vanjskih izvora, odnosno iz prehrane ili dodataka prehrani. L-leucin dio je BCAA, koje su neposredni izvor energije i uključene su u regeneraciju nakon treninga.

L-leucin također je poznat kao preteča proteina mTOR, koji pokreće sintezu mišićnih proteina (proteosinteza). To je proces tijekom kojeg nastaju proteini. Leucin je stoga jedna od najvažnijih aminokiselina vezanih za rast mišićne mase, zbog čega je važno usredotočiti se na njezin dovoljan unos.

          

L-Leucine i njegove prednosti

  • sadrži esencijalnu aminokiselinu L-leucin
  • dolazi u obliku dobro topljivog praha
  • 5 g po porciji
  • ljudsko ga tijelo ne može samo proizvesti
  • preteča proteina mTOR, koji pokreće proteosintezu

     

Sastojci

L-leucin (100 %).

     

Preporučena upotreba

Pomiješajte 5 – 10 g L-leucina u prahu (1 mjerica = 5 g) s vodom, voćnim sokom ili proteinskim napitkom i popijte 30 – 45 minuta prije treninga. Uzimajte 1 – 2 porcije dnevno.

     

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g
L-leucin 100 g

   

Upozorenje

Ovaj proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu