LUCA ECO Fitness Masažni Valjak - Spokey

ProizvođačSpokey

0
0 %

LUCA ECO Fitness masažni valjak je praktično pomagalo dizajnirano za masažu i opuštanje mišića koje nijedan sportaš ne smije propustiti. Poboljšava cirkulaciju krvi prije treninga i pomaže opustiti umorne mišiće nakon treninga. Također je idealan za profesionalce, kojima je potrebno dobro istezanje i opuštanje ukoćenih mišića leđa nakon dugog radnog dana.

 

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

LUCA ECO Fitness masažni valjak - praktično pomagalo za masažu i opuštanje napetih mišića 

LUCA ECO Fitness masažni valjak je praktično pomagalo za vježbanje koje možete koristiti za masažu i opuštanje mišića. Rebrasta površina idealna je za ciljanje i masiranje ukočenih mišića i fascije.   

        

Korištenje masažnog valjka prije vježbanja može vam pomoći pojačati protok krvi u mišićima, pripremajući ih za nadolazeće naprezanje tijekom treninga. Nakon treninga, masaža je idealna za opuštanje jako napregnutih mišića. Povećani protok krvi pomaže u uklanjanju nakupljenog laktata - otpadnih proizvoda metabolizma - poboljšavajući stopu regeneracije. No, valjci za masažu također su prikladni za korištenje tijekom dana kako bi poboljšali elastična svojstva vaših mišića i povećali mobilnost zglobova. LUCA ECO masažni valjak je stoga prikladan za sve sportaše.   

       

Međutim, savršeni je i za profesionalce čiji posao uključuje težak fizički rad ili, obrnuto, sjedilački rad u uredu, koji često uzrokuje bolove u leđima. U oba slučaja, masažni valjak je izvrsno rješenje za opuštanje ukočenih mišića.

         

LUCA ECO Fitness masažni valjak je izrađen od posebnog ekološki prihvatljivog materijala koji se sastoji od 75% EVA pjene i 25% prirodnih sirovina (rižine ljuske i bambusa). Unutarnja komponenta također se djelomično može reciklirati zahvaljujući ABS plastici koja se koristi u proizvodnji.

    

LUCA ECO Fitness Masažni valjak i njegove prednosti   

  • praktično fitness pomagalo     
  • idealno za masažu i opuštanje napregnutih mišića 
  • povećava cirkulaciju krvi u mišićima 
  • izrađen od kombinacije EVA pjene i prirodnih sirovina (rižine ljuske i bambusa) 
  • djelomično se može reciklirati 
  • ima odobren certifikat OK BIOBASED
  • ima dimenzije 33 x 13 cm 
  • pogodan za korištenje i prije i nakon treninga 
  • idealne za sve, ne samo za sportaše   

                   

Dimenzije    

Dimenzije Duljina Promjer 
Veličina  33 cm 13 cm 
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu