Anticramp max - OstroVit

ProizvođačOstroVit

87 %

Magnezij Max Skurcz je jedinstveni kompleks vitamina i minerala za održavanje optimalnog zdravlja organizma. Jednom tabletom ćete u organizam unijeti visoko bioraspoloživ oblik magnezija, kalija i vitamina B6. Dodatak prehrani je pogodan za vegane.

Na stanju
9,50KM~(4.86 €)
Detalji

Magnezij Max Skurcz je jedinstveni kompleks visoko korisnog oblika magnezija, kalija i vitamina B6

Magnezij Max Skurcz sadrži kompleks minerala i vitamina B6, za osiguravanje optimalnog zdravlja organizma. Glavna komponenta proizvoda je visoko koristan oblik magnezija (magnezijev citrat), koji pomaže u smanjenju umora i održava razinu elektrolita u ravnoteži. Osim toga, osigurava pravilno funkcioniranje živčanog sustava, psihe, mišića, kostiju i zuba. Dodatak prehrani, pogodan i za vegane, nadalje se sastoji od visoko korisnog oblika kalija (kalijev citrat), koji osigurava pravilno funkcioniranje živčanog sustava i mišića. Također, izuzetno je važan za pravilan rad srca, jer pomaže u održavanju normalnog krvnog tlaka. Vitamin B6 koji se nalazi u kompleksu, osigurava zdravlje psihe, doprinosi stvaranju crvenih krvnih zrnaca i pravilnom funkcioniranju imunološkog i živčanog sustava. Osim toga, smanjuje osjećaj umora i važan je za metabolizam homocisteina, proteina i glikogena. 

   

Magnezij Max Skurcz i njegove prednosti

  • kompleks minerala i vitamina B6
  • sadrži oblik visoko bioraspoloživog magnezija (magnezijev citrat)
  • sadrži visoko bioraspoloživ oblik kalija (kalijev citrat)
  • održava zdravlje imunološkog i živčanog sustava
  • smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti
  • pozitivno utječe na nekoliko biokemijskih procesa u tijelu
  • pogodno za vegane

  

Sastav

Magnezijev citrat (magnezij), kalijev citrat (kalij), piridin hidroklorid (vitamin B6), punila: škrob, mikrokristalna celuloza, supstanca protiv liječenja: magnezijeve soli masnih kiselina, silika.

  

Doziranje

Uzimajte 1 tabletu dnevno 15 minuta nakon obroka.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 tableta)
Magnezij 56 mg
Kalije 108 mg
Vitamin B6  0,21 mg

             

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Ako ste alergični na bilo koji od sastojaka nemojte koristiti proizvod. Proizvod nije pogodan za djecu, trudnice i dojilje, niti za osobe liječene antidepresivima ili pate od zatajenja bubrega. Zaštititi od direktne sunčeve svjetlosti.

Alergeni: Proizvod se proizvodi u postrojenju u kojem se prerađuju namirnice koje sadrže: mlijeko (uključuje laktozu), kikiriki, druge orašaste plodove, zob, jaja, rakove i ribu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije4
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu