Majica Dugih Rukava Series-5 Compression Grey - SKINS

ProizvođačSKINS

100 %

Majica Dugih Rukava Series-5 Compression Grey je funkcionalna sportska odjeća dizajnirana za najzahtjevnije sportaše. Osigurava najveću udobnost i podršku čak i tijekom najtežih treninga, zahvaljujući premium materijalu s visokim stupnjem kompresije. Mrežasti paneli na prsima i kralježnici pružaju vrhunsku prozračnost. Savršeno se prilagođava obliku vašeg tijela i ni na koji način ne ograničava kretanje, što je čini idealnim za trening snage, trčanje i druge sportske aktivnosti. 

 

Na stanju
205,00KM~(104.82 €)
Detalji

Majica Dugih Rukava Series-5 Compression Grey - sportska odjeća koja pruža udobnost bez premca tijekom intenzivnog treninga 

Majica Dugih Rukava Series-5 Compression Grey je funkcionalna sportska odjeća koja će zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih sportaša. Prilagođava se bilo kojem obliku tijela i prianja uz tijelo poput druge kože. To omogućuje nesputano kretanje i osigurava cijeli raspon pokreta tijekom bilo koje vježbe. Može se pohvaliti visokim stupnjem kompresije, koji je uglavnom uočljiv oko područja ruku. Dizajnirana je za poticanje cirkulacije krvi u radnim mišićima. Veći protok krvi dovodi do učinkovitije odvodnje mliječne kiseline i ubrzane brzine regeneracije. Tijekom treninga čvrsto grli mišiće i pomaže u smanjenju njihovih vibracija, što može rezultirati boljim performansama.

 

Materijal ima visok sadržaj poliamida (76%) koji se može pohvaliti sposobnostima brzog sušenja i odvodnje znoja. Preostalih 24% je elastan, koji osigurava da se majica prilagođava obliku vašeg tijela i da je vrlo elastična. Kvalitetni mrežasti paneli postavljeni su oko prsa i kralježnice za učinkovitu regulaciju temperature i vrhunsku prozračnost. Ova majica ima moderan, ali jednostavan dizajn koji možete jednostavno kombinirati s drugom sportskom odjećom. Zlato reflektirajući elementi koji se nalaze na prsima i rukavima izgledaju vrlo elegantno i povećat će vam vidljivost, tako da vas drugi mogu jasno vidjeti dok noću trčite.         

            

Majica Dugih Rukava Series-5 Compression Grey i njene prednosti 

  • muška funkcionalna sportska majica s dugim rukavima 
  • može se pohvaliti visokim stupnjem kompresije, posebno oko područja ruku 
  • izrađena je od kombinacije poliamida i elastana 
  • ima PETA-odobren Veganski certifikat 
  • prilagođava se obliku tijela 
  • pouzdano uklanja znoj 
  • ima zlatne reflektirajuće elemente 
  • modernog je dizajna 
  • pogodno za trening snage i atletiku 
  • idealna za sportove s reketima 

      

Materijal

76 % poliamid (najlon), 24% elastan 

  

Tablica veličina 

Tabulka velikostí - Kompresní tričko Long Sleeve Series-5 Grey - SKINS

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu