Maltodekstrin - Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
0 %

Maltodekstrin je čisti izvor visokokvalitetnih složenih ugljikohidrata u obliku lako topljivog praha. Ima visoku bioraspoloživost, što ga čini idealnim za obnavljanje energije tijekom vježbanja. Prikladan prije, za vrijeme ili nakon treninga kao dio proteinskog shakea. 

 

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Maltodekstrin - visokokvalitetni izvor ugljikohidrata za brzo nadoknađivanje energije prije, za vrijeme ili nakon treninga 

Maltodekstrin je dobro topljiv oligosaharid koji se brzo apsorbira, pružajući gotovo trenutni izvor energije. Obično se može naći u kukuruzu i sadrži nekoliko molekula glukoze. Ima visok glikemijski indeks, a time brzo povećava razinu šećera u krvi. Nakupljena energija može se odmah iskoristiti za poticanje vaših sportskih performansi. Osim toga, može se koristiti i za nadopunjavanje energetskih rezervi u obliku glikogena u mišićima i jetri. 

    

Svojstva maltodekstrina čine ga popularnim i traženim dodatkom prehrani za sportaše koji rade na snazi i izdržljivosti. Tijekom vježbanja opskrbljuje mišiće energijom, a time vam pomaže progurati i najteže sportske performanse. Uživat ćete u njemu kao u proteinskom shakeu nakon treninga, jer će vam napuniti energiju i pospješiti cjelokupnu regeneraciju. 

              

Maltodekstrin i njegove prednosti 

  • sadrži 100% čisti maltodekstrin 
  • brzi izvor energije 
  • učinkovito nadoknađuje rezerve glikogena
  • ima visok glikemijski indeks 
  • lako je probavljiv
  • pogodan prije, za vrijeme ili nakon treninga 
  • idealan za sportaše koji rade na snazi i izdržljivosti 

            

Sastav 

Maltodekstrin.   

         

Preporučena upotreba 

Da napravite 1 dozu, pomiješajte 30 g praha maltodekstrina zajedno s vodom ili drugim napitkom. Konzumirajte prije, za vrijeme ili nakon treninga. 

       

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 100 g1 doza (30 g)
Energetska vrijednost  1528,18 kJ / 365 kcal 458,45 kJ / 109,5 kcal
Ugljikohidrati  95 g 28,5 g
od kojih šećeri 19 g 5,7 g
Sol 0,01 g 0 g

       

Upozorenje 

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti. Nemojte prekoračiti preporučeni dnevni unos. Dodaci prehrani se ne smiju koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati izvan dohvata djece. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu