Masažni pištolj Pulse red - Power Plate

ProizvođačPower Plate

100 %
Pulsni pištolj za masažu je idealan alat za masažu za svako domaćinstvo. Zahvaljujući svojoj visokoj frekvenciji, može pomoći u oslobađanju napetosti u mišićima i fasciji , poboljšati cirkulaciju krvi u masiranim mišićima i time pospješiti ukupnu regeneraciju . Dizajniran je za najzahtjevnije sportiste i nesportiste, s obzirom na maksimalnu njegu i regeneraciju mekih tkiva .
Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Pulsni pištolj za masažu - savršen alat za efikasnu regeneraciju i ublažavanje napetosti i ukočenosti mišića

Pulse Massage Gun je funkcionalni alat za masažu za sve sportiste i nesportiste. Međutim , profesionalni maseri i fizioterapeuti će sigurno cijeniti i ovaj zgodan i svestran alat. Njegove visoke performanse i tihi rad sa 6 različitih masažnih glava lako će vam pomoći da se oslobodite napetosti u mišićima i fasciji. Opustite svoje tijelo nakon napornog treninga ili dugog dana sjedenja za stolom. Ovaj nevjerovatan alat također može poboljšati cirkulaciju krvi u masiranim mišićima, a time i pospješiti ukupnu regeneraciju, što dovodi do bržeg oporavka od sporta i fizičkog stresa. Može se pohvaliti visokim performansama u obliku 4 nivoa intenziteta sa do 3.200 o/min i sa pravom masažnom glavom, možete postići duboku masažu tkiva i aktivirati svoje okidačke tačke. U mnogim slučajevima njihova aktivacija može ublažiti bol, ukočenost i napetost mišića.

Pulsni pištolj za masažu iz Power Platea je ergonomskog oblika, male težine, tako da možete lako uživati u masaži koju zaslužujete. Dolazi u praktičnoj kutiji sa ukupno 6 izmjenjivih masažnih glava za masažu različitog intenziteta i punjačem za punjenje baterije kapaciteta 2 400 mAh, koja može izdržati do 5 sati bežične upotrebe. Na najvišem nivou intenziteta, pištolj postiže respektabilnih 3.300 vibracija u minuti koje pouzdano stimuliraju cirkulaciju krvi kroz masirani mišić. Ovo u kombinaciji sa oslobađanjem mišićne napetosti i drugim faktorima može omogućiti brži povratak treningu i omiljenim sportskim aktivnostima. Također se može koristiti za zagrijavanje i aktiviranje mišića prije treninga. Ovu praktičnu alatku možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete, tako da možete uživati u brzoj i efikasnoj regeneraciji.

Massage gun Pulse Red - Power Plate

Pulsni pištolj za masažu i njegove prednosti

 • funkcionalni alat za masažu za zahtjevne sportiste i nesportiste
 • 4 nivoa intenziteta do 3.200 o/min
 • trajanje bežične baterije do 5 sati
 • ima ergonomski oblik i malu težinu - 1.200 grama
 • dolazi u praktičnoj aktovci
 • Paket uključuje 6 izmjenjivih masažnih glava
 • savršeno za masažu ukočenih mišića nakon dužeg sjedenja
 • ublažava ukočenost i napetost mišića
 • poboljšava cirkulaciju krvi u masiranom području i ublažava bol

Tehničke specifikacije
Prednosti Tihi rad i visoke performanse
Baterija punjiva litijumska baterija, 21,5 V, 2 400 mAh
Način punjenja AC adapter
Trajanje baterije do 5 sati (u zavisnosti od odabranog nivoa intenziteta)
Vrijeme punjenja do 2 sata
Nivo vibracija 4 nivoa intenziteta
Vibracije u minuti do 3300
Masažne glave 6 različitih masažnih glava za cijelo tijelo
Frekvencija 3200 o/min
Amplituda 12 mm
Težina 1,2 kg
Tajmer za automatsko isključivanje 10 minuta
Certifikat CE, FCC

Kako koristiti pištolj za masažu?

Punjenje:

 • Prije prve upotrebe proizvoda potrebno je potpuno napuniti bateriju, što traje do 6 sati. Jednostavno uključite punjač u uobičajenu električnu utičnicu u domaćinstvu, a zatim priključite konektor za punjenje u priključak za punjenje baterije na dnu ručke pištolja za masažu. Ovdje se također nalaze kontrole za uključivanje/isključivanje.
 • Tu su i 4 LED lampice na dnu ručke koje pokazuju nivo napunjenosti baterije. Kada se sva 4 lampice upali, baterija je potpuno napunjena.
 • Baterija se može puniti u bilo koje vrijeme i u bilo kojem kapacitetu (ako već nije potpuno napunjena).
 • Prosječno trajanje baterije je do 5 sati, ovisno o odabranom nivou intenziteta i brzine programa masaže i primijenjenom masažnom pritisku tokom upotrebe.
 • Nakon svakog punjenja, isključite punjač iz izvora napajanja.

Upotreba:

 • Odaberite željenu glavu za masažu i nježno je umetnite u otvor na glavi alata. Provjerite je li masažna glava pravilno postavljena.
 • Na dnu ručke ćete naći prekidač između "uključeno" i "isključeno", koji ćete prebaciti u položaj "uključeno".
 • Da biste pokrenuli pištolj za masažu, pritisnite dugme za napajanje na poleđini pištolja za masažu.
 • Ponovnim pritiskom na dugme za napajanje možete odabrati željeni nivo intenziteta proizvoda na skali od 1-4. Nivo intenziteta proizvoda možete odrediti prema broju plavih svjetala oko gumba za napajanje.
 • Ispod dugmeta za napajanje nalaze se 3 LED lampice koje možete koristiti za određivanje nivoa baterije, pri čemu 3 lampice označavaju potpuno napunjenu bateriju.
 • Pištolj za masažu koristite samo na pažljivo osušenim delovima tela u okviru potrebnog pritiska i nivoa intenziteta masaže. Masirajte željeno područje oko 60 sekundi, a zatim lagano prijeđite na sljedeći dio tijela.
 • Kada želite da zaustavite masažni pištolj, ponovo pritisnite i držite srednje dugme za napajanje na poleđini pištolja za masažu.
 • Na dnu ručke ćete pronaći prekidač između "uključeno" i "isključeno", koji ćete prebaciti u položaj "isključeno", čime ćete potpuno isključiti proizvod.
 • Nakon toga, lagano izvucite glavu za masažu u pravoj liniji.
 • Nakon upotrebe pištolja za masažu, obrišite površinu uređaja i korištenu masažnu glavu lagano vlažnim ručnikom i osušite mekom krpom.

Masažne glave:

 • Glava za masažu viljuškom: Obično se koristi za opuštanje i masažu dugih i uskih mišića, koji se nalaze u području kičme i nazivaju se mišići erector spinae. Također je moguće oprezno i polako masirati cervikalni region, Ahilove tetive ili potkoljenice.
 • Glava za masažu palca: zaobljeni vrh pomoći će kod intenzivnije i dublje masaže mišića. Masažna glava je takođe pogodna za masažu i aktiviranje triger tačaka.
 • Glava za masažu sa velikim loptama: Ovo je najsvestranija masažna glava za širok spektar upotreba na velikim mišićnim grupama i njihovom prosječnom nivou intenziteta masaže. Na primjer, možete ga koristiti za masažu leđa, ramena, ruku, kukova, stražnjice, kvadricepsa, tetive koljena ili listova.
 • Glava za masažu s malom loptom: To je manja verzija velike glave za masažu loptom, koja ima sličnu upotrebu.
 • Velika ravna glava za masažu: Pogodna je za masažu cijelog tijela, posebno za područja sa ravnim mišićima i oko osjetljivih i koštanih mjesta. Na primjer, to je savršena masažna glava za masažu leđnih mišića ili podlaktica.
 • Mala ravna masažna glava: To je manja verzija Large Flat masažne glave, koja ima sličnu upotrebu.

Garancija

Garancija traje 2 godine od dana kupovine i ističe u sljedećim slučajevima:

 • Oštećenja uzrokovana nesrećom, pogrešnom upotrebom, nepravilnim rukovanjem ili transportom.
 • Proizvod je podvrgnut neovlaštenoj popravci ili neovlaštenom neovlaštenom mijenjanju.
 • Proizvod nije korišten prema uputama.
 • Šteta premašuje nabavnu cijenu proizvoda.
 • Došlo je do pogoršanja stanja proizvoda zbog lošeg skladištenja, rukovanja ili nege od strane korisnika.
 • Nedostavljanje dokaza o datumu kupovine.

Upozorenje

Konsultujte se sa svojim lekarom pre upotrebe proizvoda, posebno ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, imate akutnu ili hroničnu bolest koja je u toku, ako ste trudni ili ste imali operaciju zamene zgloba. Proizvod je namijenjen samo odraslima. Nemojte koristiti pištolj za masažu na zglobovima, glavi ili drugim koštanim dijelovima tijela. Nakon upotrebe mogu se pojaviti modrice. Čim osjetite bilo kakvu nelagodu ili bol u masiranom području, odmah prestanite koristiti proizvod. Držite kosu ili bilo koji dio tijela na dovoljnoj udaljenosti od pokretnog dijela uređaja i otvora za hlađenje na stražnjoj strani motora kako biste izbjegli priklještenje. Nemojte umetati nikakve predmete u otvore za hlađenje na stražnjoj strani motora. Uređaj nije namijenjen za korištenje pod vodom ili u opasnim uvjetima gdje postoji opasnost od ulaska vode u unutrašnji sistem, na primjer kroz otvore za hlađenje motora. Stoga uvijek spriječite bilo kakvu mogućnost da voda uđe u uređaj. Čuvajte i koristite proizvod na dovoljnoj udaljenosti od tečnosti i izvora toplote. Koristite samo punjač koji je uključen u paket proizvoda. Prije svake upotrebe pažljivo pregledajte uređaj. Ne ometajte funkcije proizvoda ni na koji način. Nemojte pokretati niti puniti uređaj u automatskom stanju. Nemojte koristiti proizvod na bilo koji opasan način koji bi mogao uzrokovati oštećenje proizvoda ili uzrokovati ozljede korisnika. Ne uklanjajte zavrtnje i ne pokušavajte da rastavite proizvod. Nakon neprekidnog rada po satu, isključite proizvod i ostavite ga da se ohladi najmanje pola sata prije ponovnog korištenja. Proizvod čuvajte na suvom mestu, zaštićenom od toplote, vlage i direktne sunčeve svetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog