Turbo MSM Plus 60 kaps - Goldfield

ProizvođačGoldfield

70 %

Turbo MSM-Plus sadrži do 670 mg posebnog kompleksa sumpora u jednoj porciji. Popularan je dio dodataka prehrani za potporu regeneracije zglobova. Proizvod također sadrži goveđu želatinu i obogaćen je kolagenom, koji je ključni gradivni element zglobne hrskavice i kosti. Kako bi se pojačao učinak, ovaj je proizvod obogaćen važnim vitaminima i mineralima. Zahvaljujući praktičnom obliku kapsula, također je jednostavan za upotrebu.

Na stanju
61,90KM~(31.65 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

Turbo MSM-Plus je prehrana za zglobove s jedinstvenom formulom koja podržava mišićno-koštani sustav pod stresom

Turbo MSM-Plus sadrži do 670 mg specijalnog kompleksa sumpora u jednoj porciji. Sastoji se od metilsulfonilmetana i glukozamin sulfata. To su aktivni sastojci koji su među osnovnim gradivnim elementima kostiju i zglobne hrskavice. Metilsulfonilmetan (MSM) može se naći u nekim vrstama povrća i mlijeka. Glukozamin sulfat uobičajen je dio ljudskog tijela. Popis sastojaka također uključuje goveđu želatinu. Sadrži kolagen, koji je povezan s pravilnom funkcijom kostiju i zglobne hrskavice. Njegova se količina u tijelu s godinama može postupno smanjivati. To je razlog zašto stariji ljudi uzimaju i dodatke prehrani za zglobove.

 

U slučaju problema sa zglobovima, zbog nepravilne prehrane ili većeg stresa, tijelo može imati povećane zahtjeve za ovim sastojcima. Iz tog razloga, dodaci prehrani koji sadrže sumpor i kolagen popularni su među sportašima i ljudima koji pate od mišićno-koštanih problema.

 

Za maksimalni učinak, Turbo MSM obogaćen je važnim vitaminima i mineralima. Na popisu sastojaka pronaći ćete vitamin C koji podržava normalnu proizvodnju kolagena za pravilnu funkciju hrskavice. Također sadrži cink i mangan koji pomažu u održavanju normalnog stanja kostiju. Osim toga, selen i vitamin E podržavaju zaštitu stanica od oksidativnog stresa. I na kraju, ali ne i najmanje važno, dodani vitamin B3 pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti. Kako bi se postigla najbolja moguća apsorpcija, proizvod je obogaćen kompleksom Turbo booster koji sadrži piperin. Ovaj dodatak prehrani u obliku je praktičnih kapsula, što ga čini lakim za upotrebu.

 

Turbo MSM-Plus i njegove prednosti

  • sadrži poseban kompleks sumpora
  • jedna doza sadrži do 670 mg kompleksa sumpora
  • uključuje metilsulfonilmetan i glukozamin sulfat
  • sadrži goveđu želatinu
  • obogaćen je piperinom i kapsaicinom
  • doprinosi normalnoj proizvodnji kolagena za pravilnu funkciju hrskavice
  • pomaže u održavanju normalnog stanja kostiju
  • doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • štiti stanice od oksidativnog stresa
  • u obliku je praktičnih kapsula

 

Sastav

Kompleks sumpora (metilsulfonilmetan, glukozamin sulfat), goveđa želatina, kalcijev askorbat, kompleks mikronutrijenata (alginska kiselina, kurkumin, silicijev dioksid), turbo booster (spoj alginske kiseline i fosfora, astaksantin, piperin i kapsaicin), cink glukonat, mangan glukonat, RRR-d-alfa-tokoferol acetat, nikotinamid (B3), magnezijev stearat, silicijeva kiselina, natrijev selenit, bakar glukonat, natrijev molibdat.

 

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu 1 do 2 puta dnevno uz obrok.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednosti1 porcija (2 kapsule)
Kompleks mikronutrijenata 50 mg
kompleks sumpora 670 mg
Turbo booster 26 mg
Vitamin E 10 mg
Vitamin C 60 mg
Vitamin B3 18 mg
Cink 10 mg
Mangan 2.7 mg
Bakar 0.7 mg
Molibden 17 μg
Selen 30 μg

 

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu