Multivitamin A-Z - Bodylab24

ProizvođačBodylab24

0
0 %

Multivitamin A-Z su veganske tablete koje podržavaju cjelokupno zdravlje i vitalnost. Među sastojcima ćete pronaći sve vitamine topive u mastima (A, D, E, K), vitamin C i kompletan B kompleks. Dodatak prehrani je pogodan za sve koji žele dobiti dovoljnu količinu svih važnih tvari potrebnih za naše tijelo.  

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Multivitamin A-Z sadrži sve potrebne vitamine koji podržavaju cjelokupno zdravlje i vitalnost 

Multivitamin A-Z su veganske tablete koje sadrže sve važne vitamine koji su potrebni našem tijelu kako bi pravilno funkcioniralo. Funkcionalne količine svih vitamina pokrivene su u jednoj dozi i to oni topljivi u mastima (vitamin A, D, E, K), kao i oni topljivi u vodi (B kompleks i vitamin C). Uzimanje multivitamina može biti izvrstan izbor za ljude koji nisu sigurni jesu li u stanju pokriti dnevni unos svih vitamina putem prehrane. Svaki od njih igra važnu ulogu u tijelu, pa definitivno ne treba podcjenjivati njihovu važnost. Primjerice, vitamin D utječe na pravilan rad imunološkog sustava, kao i vitamin A, koji uz to pomaže u održavanju dobrog vida i zdravlja kože. Povrh toga, vitamin E ima učinak na zaštitu stanica od oksidativnog stresa, a vitamin K pridonosi pravilnom zgrušavanju krvi. 

 

Vitamin C također igra važnu ulogu u tijelu, jer doprinosi pravilnom funkcioniranju imuniteta, proizvodnji kolagena, pravilnom funkcioniranju metabolizma, živčanog sustava i psihe. Među sastojcima ćete pronaći i kompletan B kompleks. Vitamini B1, B2 i B3 doprinose optimalnom funkcioniranju metabolizma što je važno za proizvodnju energije. Vitamini B6 i B12 smanjuju umor i iscrpljenost.                    

 

Nije važno jeste li sportaš ili provodite cijeli dan u uredu. Dovoljan unos svih vitamina je neophodan za pravilan funkcioniranje našeg tijela. Multivitamini u obliku tableta mogu biti izvrstan dodatak prehrani za sve koji nisu u mogućnosti unijeti ih putem prehrane.                    

               

Multivitamin A-Z & i njihove prednosti  

  • sadrži sve važne vitamine 
  • podržava cjelokupno zdravlje i vitalnost
  • dopridonosi pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, živčanog sustava i psihe 
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti 
  • utječe na metabolizam i pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa 
  • u obliku praktičnih tableta 
  • pogodno za vegane 
  • idealno za sve koji ne unose sve vitamine putem prehrane 

           

Sastav 

Askorbinska kiselina, mikrokristalna celuloza, maltodekstrin, niacin, natrijev škrob glikolat, kalcijev pantotenat, DL-alfa-tokoferil acetat, ovojnica (hidroksipropilmetilceluloza, polivinilpirolidon, titan-dioksid, željezov oksid), vitamin A acetat, vitamin D3, magnezijev stearat, piridoksin, HCl riboflavin, silicijev dioksid, tiamin HCl, vitamin K1, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin, biotin.  

       

Preporučena upotreba   

Uzimajte jednu tabletu dnevno s dovoljnom količinom vode. 

                 

Tablica nutritivnih vrijednosti  

Nutritivne vrijednosti 1 tableta
Vitamin A 800 mcg
Vitamin D3 20 mcg
Vitamin E 10 mg
Vitamin C 250 mg
Tiamin 3,3 mg
Riboflavin 4,2 mg
Niacin 48 mg
Vitamin B6 4,2 mg
Folna kiselina 600 mcg
Vitamin B12 6 mcg
Biotin 150 mcg
Pantotenska kiselina  20 mg
Vitamin K1 100 mcg

               

Upozorenje 

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati na hladnom (ispod 25 ° C) i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece.  

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu