Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

MusclePharm

MusclePharm

Svojim proizvodima MusclePharm jasno dokazuje svoju odanost poštenom radu u području dodataka sportskoj prehrani. Moderne, učinkovite, pametno prerađene formule i sirovine najviše moguće kvalitete. Sva se proizvodnja odvija na temelju strogih postupaka i kriterija certificiranog sustava direktiva za kontrolu i osiguranje kvalitete proizvodnje hrane i lijekova. (tzv. "Certified Good Manufacturing Practices") i samo u potpuno akreditiranim farmaceutskim proizvodnim objektima gdje se kvaliteta proizvedene robe i njen sadržaj redovito testira pod nadzorom državnih ureda za kontrolu. Firma MusclePharm jamči da svaki njihov proizvod sadrži upravo to što je navedeno na etiketi.

 

MusclePharm

 

Proizvodi MusclePharm rezultat su višegodišnjeg istraživanja i razvoja uz pomoć revolucionarnog, originalnog šestofaznog protokola fiziološkog istraživanja (Omega Wave Technology) koje uključuje stručno znanje vrhunskih znanstvenika i specijalista u tom području. Dio koji se podrazumijeva je i primjena proizvoda u praksi. Tijekom posljednjih nekoliko godina u sklopu istraživanja bili su izvođeni testovi na više od stotinu vrhunskih profesionalnih sportaša (npr. igrači NFL i MLB, ili natjecatelji u borilačkim vještinama).

 

Izvori

 1. BCAA 3:1:2 - MusclePharm
  Ocjena:
  0% (0)
  Posebna cijena   KM 33,90
 2. Protein Combat 100% Casein - Muscle Pharm
  Ocjena:
  100% (1)
  Trenutno nije raspoloživo

3 Proizvoda