Muška duksa Hoodie Grey - NEBBIA

ProizvođačNEBBIA

0
0 %

Muška duksa Hoodie vrlo je praktičan komad odjeće s vrhunskim dizajnom koji ne bi trebao propustiti nijedan sportaš. Izrađena je od udobnog i toplog materijala, što ju čini idealnom za šetnje i slobodne aktivnosti, kao i sport. Praktična kapuljača će se pobrinuti da ne morate brinuti o lošem vremenu.

Na stanju
255,00KM~(130.39 €)
Detalji

Muška duksa Hoodie s modernim dizajnom, napravljena od udobnog materijala u kojoj će vam biti ugodno toplo 

Muška duksa Hoodie ima jedinstven i sofisticiran dizajn koji će odgovarati ukusu svakog modernog sportaša. Vrlo dobro se kombinira s drugom odjećom, što ju čini svestranim komadom u garderobi svakog muškarca. Osim briljantnog dizajna, sigurno ćete cijeniti i njezin visokokvalitetni materijal. Napravljena je uglavnom od pamuka, što ju čini prozračnom i mekom na dodir, te osigurava da ostanete topli čak i kada trenirate po hladnom vremenu. To je dodatno poboljšano topla i praktičnom kapuljačom. Njezin kroj je dizajniran tako da zadovolji svakog sportaša. Nije ni preuska ni preširoka, tako da nikada nećete morati brinuti o tome da je vaša pokretljivost otežana. 

         

Na kapuljači se, naravno, nalazi moderni NEBBIA logotip koji će poslati jasnu poruku o tome da ste ozbiljni u vezi svog aktivnog načina života i stalno radite na sebi.

              

Muška duksa Hoodie i njezine prednosti

  • duksa s kapuljačom za muškarce
  • sofisticirani moderni dizajn
  • ugodna je i prozračna zahvaljujući pamuku
  • mekani materijal će vas držati toplima
  • kroj savršeno pristaje uz figuru
  • pogodna je za sportske i slobodne aktivnosti

       

Materijal

96 % pamuk, 4 % poliamid

               

Tablica veličina

VeličinaMLXLXXL
Opseg prsa 100-110 cm 110-120 cm 120-130 cm 130-140 cm
Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu