Night Protein + ZMA 1000 g - ActivLab

ProizvođačActivlab

100 %

Night protein + ZMA je noćni protein sa 76% udjela bjelančevina u kombinaciji sa ZMA. Uključuje koncentrat sirutke WPC i kalcijev kazeinat, bjelančevine s različitim vremenom probavljanja, što osigurava njihovu postupnu apsorpciju tijekom duljeg vremenskog razdoblja i spavanja. ZMA podržava kvalitetan san, pravilnu funkciju proteosinteze i održava razinu testosterona u krvi.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Night Protein + ZMA - noćni protein sa 76% udjela i dozom ZMA za poticanje kvalitetnog sna i pravilnu regeneraciju

Night protein + ZMA je noćni protein sa visokim sadržajem bjelančevina (76%) u kombinaciji sa ZMA koji je namijenjen za korištenje prije spavanja. Night protein + ZMA uključuje koncentrat proteina sirutke WPC i kalcijev kazeinat, bjelančevine s različitim vremenom probavljanja, što osigurava njihovu postupnu apsorpciju tijekom duljeg razdoblja ili tijekom spavanja. Bjelančevine su neophodne za rast mišića. Vitamin B6 i magnezij pomažu u smanjenju umora, cink podržava pravilnu funkciju proteosinteze i održava razinu testosterona u krvi. Proizvod je pogodan za pravilnu regeneraciju i rast mišića.

 night protein + zma activlab

 

Night protein + ZMA i njegove prednosti

  • jedinstvena kombinacija noćnog proteina i ZMA
  • smanjuje osjećaj umora
  • osigurava postupnu apsorpciju bjelančevina
  • održava razinu testosterona
  • podržava regeneraciju i rast mišića

 

Sastav

Night Protein Blend (koncentrat proteina sirutke, kalcijev kazeinat), okusi, magnezijev karbonat, regulator kiselosti - limunska kiselina, zgušnjivač - E466, bojila: E124 (okus jogurt-trešnja), E150c (okus čokolada, čokolada menta orah), E171 (okus vanilija), sladila: E950 i E955, cink bisglicinat, piridoksin hidroklorid.

 

Doziranje

1 doza je 30 g. Uzimajte 1-3 doze dnevno.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti       u 100 g

Kalorije

34,9 kcal
Bjelančevine 76 g
Ugljikohidrati 2,9 g
Masti 3,7 g
Cink 10 mg
Magnezij 375 mg
Vitamin B6 1,4 mg

 

 

Upozorenje

Namirnica ispunjava prehrambene zahtjeve prilikom intenzivnog napora mišića, osobito za sportaše. Namirnica namijenjena za posebnu prehranu - pogodna za sportaše. Čuvajte izvan dohvata djece! Nije namijenjeno djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvajte na suhom i tamnom mjestu na temperaturi 5-25 stupnjeva C. Proizvođač ne snosi odgovornost za štete uzrokovane nepravilnim korištenjem i skladištenjem proizvoda. Prije korištenja se posavjetujte s liječnikom u slučaju zdravstvenih problema.

Upozorenje za alergičare: Proizvedeno u uređaju koji također može obrađivati jaja, orahe, sezam, kikiriki, ribe, rakove i pšenične proizvode.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu