Turbo Nitro Booster 60 caps - Goldfield

ProizvođačGoldfield

100 %

Turbo Nitro Booster namijenjen je svim sportašima koji nastoje poboljšati snagu, izdržljivost i ukupnu izvedbu. Proizvod uključuje nitro kompleks koji sadrži l-arginin, mješavinu mikronutrijenata i turbo-booster kompleks za još bolju apsorpciju svih sastojaka. Zahvaljujući tome, učinkovit je pre-workout za sve sportaše.


Nije na stanju
Očekivana cijena 69,90KM

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Turbo Nitro Booster - učinkovit pre-workout s l-argininom koji može povećati opskrbu mišića hranjivim tvarima i time poboljšati izvedbu

Turbo Nitro Booster učinkovit je pre-workout za sportaše koji žele povećati snagu, izdržljivost i poboljšati ukupnu izvedbu. Veliki dio proizvoda čini tzv. nitro kompleks. Sastoji se od aminokiselina l-arginin i l-ornitin. Prvi utječe na proizvodnju dušikovog oksida, što rezultira proširenjem krvnih žila i mogućom većom opskrbom aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom. To u konačnici dovodi do potencijalnog povećanja performansi. Međutim, gore spomenuti l-ornitin također igra ulogu jer je povezan s mogućim učinkom na smanjenje povišene razine amonijaka, što također može pozitivno utjecati na performanse sportaša.

 

Ostatak se sastoji od kompleksa mikronutrijenata koji sadrže, naprimjer, silicij ili alginsku kiselinu. Potonji je jedan od polisaharida koji se prirodno nalaze u smeđim algama. Zbog svojih je svojstava čest je dio dodataka prehrani za podršku performansama ili mršavljenje. One često sadrže i kapsaicin, biljni alkaloid odgovoran za pikantan okus paprike. Odlikuje se time što može izazvati iritaciju u bilo kojem tkivu s kojim dođe u dodir. Osim toga, može pomoći ubrzati metabolizam. To je i razlog zašto se osim u hrani pojavljuje i u spaljivačima masti.

 

Kako bi se izvukao maksimum iz svih sastojaka, kapsule su također obogaćene turbo booster kompleksom koji sadrži piperin. To je ekstrakt crnog papra koji se dodaje kako bi se povećala brzina apsorpcije pojedinih sastojaka. Ova kombinacija stvara učinkovit dodatak u obliku praktičnih kapsula koji osigurava lakšu upotrebu.

 

Turbo Nitro Booster i njegove prednosti

  • učinkovit pre-workout za sportaše snage i izdržljivosti
  • sastoji se od nitro kompleksa, mješavine mikronutrijenata i turbo-booster kompleksa za bolju apsorpciju
  • utječe na proizvodnju dušikovog oksida, što može pomoći u poboljšanju performansi
  • sadrži kapsaicin koji je čest sastojak dodataka prehrani za mršavljenje
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula

 

Sastav

Nitro kompleks (L-arginin-alfa-ketoglutarat, L-arginin HCl, L-ornitin alfa-ketoglutarat), goveđa želatina (kapsule), turbo booster kompleks (kompleks alginske kiseline s fosforom, piperinom, kapsaicinom), kompleks mikronutrijenata (kompleks alginske kiseline i silicijevog oksida).

 

Preporučena uporaba

Uzmite 1 - 3 kapsule 30 minuta prije svakog treninga, utakmice ili seksualne aktivnosti. Popijte s vodom.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednostipo 3 kaps
Energetska vrijednost 11 kcal / 47 kJ
Bjelančevine 2.5 g
Ugljikohidrati 73 mg
Masti 86 mg
Nitro kompleks 2190 mg
Kompleks mikronutrijenata 30 mg
Turbo-booster kompleks 120 mg

 

Upozorenje

Nemojte prekoračiti naznačenu dnevnu dozu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravnog sunčevog svjetla.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu