Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Nutrex je američka firma koja je osnovana 2002. godine. Ona nije dugo prisutna na europskom tržištu, ali kroz kratko vrijeme si je izgradila vrlo dobro ime te je poznata po visoko učinkovitim suplementima one najviše kvalitete. Ti suplementi preporučuju se bodybuilderima, dizačima utega, za fitness, powerlifting, sve vrste borbenih sportova. Firma Nutrex Research osnovana je s ciljem da na tržište donosi revolucionarne i uistinu učinkovite proizvode visoke kvalitete. Njihovi proizvodi nastaju na temelju dugotrajnih istraživanja i ispitivanja. Nutrex je prvi na tržište stavio dodatke prehrani u formi tekućih kapsula koje osiguravaju brzu apsorpciju sadržanih tvari, a time i bolje rezultate. Sve je počelo kao san te je ideja prerasla u uspjeh vrijedan divljenja. Težak rad i kvalitetni suplementi omogućili su da Nutrex postane velika sila u industriji prehrambenih dodataka. Za vrijeme svojeg svečanog govora predsjednik Nutrexa Jens Ingenohl je izjavio: “Kada ljudi vide ovu zgradu, teško si mogu zamisliti teškoće s kojima su se osnivači morali suočavati tijekom prvih godina. Kada prođete kroz sve to od samog početka, naučite cijeniti uspjeh i rast.

 

nutrex

 

Najpoznatiji proizvodi

Firma se proslavila većinom proizvodima u kapsulama iz linije spaljivača masti Lipo 6, od koje trenutno prave više verzija te je to najprodavaniji spaljivač na tržištima diljem svijeta. Najprodavaniji iz te linije je standardni lipo 6 koji je 8 godina zaredom bio nagrađen od strane portala bodybuilding.com kao najbolji spaljivač masti na svijetu. Iz te linije potječe i nešto skuplji spaljivač masti Lipo 6 black koji se smatra najjačim spaljivačem masti na tržištu te je također vrlo popularan. Firma se proslavila i vrlo jakim nadomjestkom steroida u kapsulama Anabol 5 koji je također jedan od najprodavanijih zamjena za steroide.

 

Izvori

 1. Lipo 6 Black 120 kaps - Nutrex
  Ocjena:
  81% (43)
  Posebna cijena   KM 61,90
 2. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
  Ocjena:
  84% (14)
  Posebna cijena   KM 57,90
 3. T-UP Black 120 kaps - Nutrex
  Ocjena:
  100% (2)
  Posebna cijena   KM 49,90
 4. Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 kaps - Nutrex
  Ocjena:
  81% (26)
  Posebna cijena   KM 42,00
 5. Lipo 6 CLA - Nutrex
  Ocjena:
  95% (4)
  Long term unavailable
 6. Anabol 5 Black 120 tab - Nutrex
  Ocjena:
  90% (18)
  Trenutno nije raspoloživo
 7. Kreatin Drive Black - Nutrex
  Ocjena:
  100% (1)
  Long term unavailable
 8. Lipo 6 Black Ultra Concentrate 70 g - Nutrex
  Ocjena:
  100% (1)
  Long term unavailable
 9. BCAA Drive - Nutrex
  Ocjena:
  0% (0)
  Long term unavailable