Turbo Oxxiwin - Goldfield

ProizvođačGoldfield

100 %

Turbo Oxxiwin je stimulans bez kofeina koje možete koristiti navečer bez negativnog utjecaja na vaš san. Uz odabrane vitamine i željezo, koji pomažu u smanjenju umora i iscrpljenosti, proizvod sadrži i ekstrakt Ginkgo bilobe koji podržava živčani sustav, cirkulaciju krvi i smanjuje umor.

Na stanju
75,90KM~(38.81 €)
Detalji

Turbo Oxxiwin je pre-workout bez kofeina koji služi za smanjenje umora i poboljšanje protoka krvi u mišićima

Turbo Oxxiwin je učinkoviti pre-workout bez kofeina za sve sportaše snage i izdržljivosti koji žele izvući maksimum iz svog treninga. Proizvod sadrži, naprimjer, ekstrakt Ginkgo bilobe. Koristi se za podršku živčanog sustava, pamćenja i cirkulacije krvi. Bolja cirkulacija krvi može pomoći povećati oksigenaciju mišića i time poboljšati performanse. Drugi sastojak je N-acetil-L-tirozin. To je učinkovit oblik tirozina koji je polazni materijal za proizvodnju brojnih neurotransmitera, uključujući adrenalin ili dopamin.

 

Štoviše, proizvod također sadrži odabrane vitamine koji podržavaju cjelokupnu funkcionalnost Turbo Oxxiwina. Primjerice, vitamini B6 i B12 doprinose pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava, živčanog sustava, psihe i metabolizmu energije. Vitamin C, pak, utječe na funkcioniranje imuniteta, zaštitu stanica od oksidativnog stresa i pravilnu proizvodnju kolagena, važnog za optimalan rad hrskavice. Osim navedenog, kapsule sadrže i vitamin B5 (pantotensku kiselinu) koji pridonosi pravilnom metabolizmu važnom za proizvodnju energije, pravilnoj sintezi i metabolizmu steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera. Posljednje, ali ne i najmanje važno, utječe i na smanjenje umora i iscrpljenosti. Sadrži vitamin B3 zatim pridonosi pravilnoj funkciji energetskog metabolizma i mišića. Vitamin B1 zatim doprinosi optimalnoj funkciji psihe i srčane aktivnosti. Jedini sadržani mineral, željezo, također pomaže u održavanju imunoloških funkcija i smanjenju umora.

 

Još jedan dio Turbo Oxxiwina je kompleks mikronutrijenata. Uključuje, naprimjer, alginsku kiselinu. To je jedan od polisaharida koji se prirodno nalazi u smeđim algama i čest je dio dodataka prehrani za podršku performansama ili mršavljenju. Međutim, tu je i ekstrakt cimeta koji je čest dio spaljivača masti kao i kurkuma poznata po svom sadržaju kurkumina. Drugi sadržani ekstrakt dolazi, naprimjer, od bosiljka, senfa, šafrana, pelina i korijandera.

 

Kako bi se izvukao maksimum iz cijelog dodatka, on sadrži i piperin. Riječ je o ekstraktu crnog papra koji se dodaje kako bi se povećala apsorpcija pojedinih sastojaka. Turbo Oxxiwin dolazi u praktičnom obliku kapsule što ga čini praktičnim za korištenje. Ovaj pre-workout bez kofeina posebno će se svidjeti ljudima koji nastoje povećati performanse i smanjiti umor.

 

Turbo Oxxiwin i njegove prednosti

  • pre-workout bez kofeina za sportaše snage i izdržljivosti
  • sadrži vitamine, željezo i biljne ekstrakte
  • obogaćen ekstraktom Ginkgo bilobe i N-acetil-L-tirozinom
  • pomaže u smanjenju umora i iscrpljenosti
  • utječe na funkcioniranje imuniteta
  • utječe na pravilan metabolizam važan za proizvodnju energije
  • dolazi u obliku praktičnih kapsula

 

Sastav

Natrijev askorbat, N-acetil-L-tirozin, ekstrakt ginkgo bilobe, goveđa želatinska kapsula, kompleks mikronutrijenata (sastoji se od alginske kiseline, bosiljka, senfa, papra, kurkume, šafrana, cimeta, pelina, silicijevog dioksida), ugljični dioksid, niacin, turbo booster kompleks (sastoji se od kompleksa alginske kiseline s fosforom, piperinom i kapsaicinom), pantotenska kiselina, željezov citrat, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B1, folna kiselina, kromov pikolinat, vitamin B12.

 

Preporučena uporaba

Uzmite 1 kapsulu 15 minuta prije treninga ili druge fizičke vježbe. Popijte s puno vode. Maksimalna dnevna doza je 3 kapsule.

 

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (1 kaps)
Energetska vrijednost 5.4 kJ / 1.3 kcal
Bjelančevine 0.12 g
Ugljikohidrati 0.20 g
Masti 0 mg
Kompleks mikronutrijenata 90 mg
Turbo booster kompleks 38 mg
N-acetil-L-tirozin 160 mg
Ekstrakt Ginkgo bilobe 70 mg
Željezo 2.1 mg
Vitamin C 160 mg
Niacin 48 mg
Pantotenska kiselina 18 mg
Vitamin B2 4.2 mg
Vitamin B6 4.2 mg
Vitamin B1 3.3 mg
Fona kiselina 0.6 mg
Vitamin B12 7.5 mcg

 

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravnog sunčevog svjetla.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije1
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu