Pivski kvasac - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

0
0 %

Pivski kvasac je suhi kvasac dobiven kultivacijom Saccharomyces cerevisiae u proizvodnji piva. Izvor je proteina, vitamina B, željeza, kalcija i kalija. Ako ga koristite, podržavate funkcioniranje imunološkog sustava, ali i rast i održavanje mišićne mase.

Na stanju
22,90KM~(11.71 €)
Detalji

Pivski kvasac - izvrstan izvor vitamina B, minerala i proteina

Pivski kvasac je izvor proteina, vitamina B, željeza i kalija u obliku praha. Kvasac se proizvodi kultiviranjem kvasca Saccharomyces cerevisiae u proizvodnji piva. Odvaja se od piva nakon fermentacije, zatim se suši i odmašćuje. Izvor je kalija, koji je potreban za optimalno funkcioniranje mišića, živčanog sustava i za održavanje pravilnog krvnog tlaka. Željezo je korisno za pravilno funkcioniranje imunološkog sustava, prijenos kisika, smanjenje umora i iscrpljenosti, kao i za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca. Kalcij doprinosi pravilnom funkcioniranju mišića i probavnih enzima, podržava neurotransmisiju, zgrušavanje krvi i metabolizam. Čak jedna doza sadrži do 7 g proteina, a proteini su korisni za održavanje mišićne mase i održavanje zdravlja kostiju. Upotrebom pivskog kvasca, osigurat ćete si unos korisnih hranjivih tvari za zdravlje vašeg tijela.

 

Pivski kvasac i njegove prednosti

  • sadrži vitamine, minerale i proteine
  • izvrstan je izvor vitamina B
  • sadrži 7 g proteina u 1 dozi
  • podržava imunološki sustav, ali i održavanje i funkcioniranje mišića
  • doprinosi funkcioniranju digestivnih enzima
  

Sastav

Pivski kvasac (osušen, neaktivan).       

                   

Preporučena upotreba

Uzimajte 2 jušne žlice dnevno, dodajte kvasac u mlijeko, žitarice ili sok. Možete ga dodati i u svoje recepte, bilo da kuhate ili pečete jelo, s ciljem poboljšanja sadržaja hranjivih sastojaka.

                         

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 jušne žlice - 16 g)
Kalorije 60 kcal
Masti 0.5 g
od kojih zasićene 0 g
od kojih trans masti 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrij 10 mg
Ugljikohidrati 7 g
od kojih vlakna 5 g
od kojih šećeri 0 g
Proteini 7 g
Vitamin D 0 mg
Kalcij 46 mg
Željezo 2 mg
Kalij 291 mg

                                 

Upozorenje

Ovaj proizvod sadrži pšenicu. Pivski kvasac dobiva se od ječma i pšenice. Ne pravi se od soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki i orašastih plodova. Proizvodi se GMP postrojenju koje obrađuje druge namirnice koje sadrže ove alergene. U ovom proizvodu može doći do prirodne promjene boje. Jednom otvoreno je potrebno čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu