Protein Combat 100% Isolate - MusclePharm

ProizvođačMusclePharm

90 %

Combat 100% Isolate je protein vrhunske surutke koji se temelji na 89% izolatu surutke CFM bez šećera, masnoća, ugljikohidrata i glutena. Dobiva se suvremenom i pažljivom metodom proizvodnje - mikrofiltracijom CFM, koja je prirodna i ne koristi kemikalije. Podržava rast mišićne mase i njezino održavanje u situacijama kada je pod prijetnjom katabolizma.

Trenutno nije raspoloživo

Bit ćete obaviješteni putem e-maila kada će proizvod biti dostupan

Detalji

Combat 100% Isolate je visokokvalitetni izvor koncentriranog proteina sve do 89% proteinskog sadržaja i lako je probavljiv

Combat 100% Isolate je protein surutke koji opskrbljuje nevjerojatnih 24 g 100% izolata proteina sirutke u 30 g proizvoda. Uz ovaj proizvod možete uživati u najboljem. Protein je odličan izvor s visokim sadržajem bjelančevina i nultom količinom šećera, ugljikohidrata ili masti, čak i ne sadržava gluten. Studije ukazuju da konzumiranje brzo djelujućih proteina može povećati razinu aminokiselina u sistemskoj cirkulaciji, gdje su na raspolaganju za anabolizam mišića proteina (rast). što brže ove aminokiseline pojavljuju se u krvotoku, to veća je reakcija na izgradnju mišićne mase.

 

 

Combat 100% Isolate je vrhunski protein zasnovan na 90% izolatu proteina surutke CFM bez šećera i masnoća, dobiven najsuvremenijim i najfinijim načinom proizvodnje - mikrofiltracijom CFM sa sačuvanjem svih vrijednih proteinskih frakcija. Ova metoda proizvodnje odvija se u hladnom stanju na keramičkim filtrima i najobazrivi je način proizvodnje proteina surutke.

 

Osim toga što Combat 100% Isolate dobar je izvor bjelančevina i izvrsnog je okusa, ima nulte masnoće i ugljikohidrate, što bit će ocijenjeno posebno onima koji pokušavaju minimalizirati potkožnu masnoću. Unos ovog visokokvalitetnog izvora proteina pridonosi rastu mišićne mase i njezinom održavanju u situacijama kada je pod prijetnjom katabolizma.

 

 

Njegov proizvodni process

CFM je prirodan, nekemijski proces proizvodnje visoko kvalitetne proteinske surutke. Surutka filtrirana je na posebnom, visoko tehnološki naprednom keramičkom cross-flow filteru, koji je sposoban savršeno filtrirati sve neželjene komponente (kao masnoća, laktoze ...) i izolirati sirutku proteina sa očuvanjem svih vrijednih primarnih mikrofrakcija, kao što su beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, serumski albumin, imunoglobulin, sadržaj glukomakropeptida, laktoferin, laktoperoksidaza, peptonne proteaze.

CFM je čisto prirodni nekemijski proces u kojem se ne koriste pomoćne kemikalije ili otapala.

 

Combat 100% Isolate i njegove prednosti

 • visokokvalitetni izolat proteina sirutke
 • sadrži do 24 g proteina u 1 dozi (30 g)
 • podržava rast mišićne mase
 • sprječava katabolizam
 • ne sadrži gluten
 • Ne sadrži ugljikohidrate, masti ili šećere
 • proizveden je prirodnim nekemijskim procesom

       

      Sastav

      Izolat proteina sirutke (sadrži mlijeko) [Izolat proteina sirutke (sadrži mlijeko), emulgator: suncokretov lecitin], arome, zgušnjivač: guar guma, ksantan guma, natrijev klorid; sladilo: sukraloza.

       

      Doziranje

      Izmiksajte sadržaj 1 mjerice (= 30 g) u 150 - 200 ml vode ili niskomasnog mlijeka. Doziranje ovisi o tjelesnoj težini, sportskoj aktivnosti i sastavu prehrani. Protein se može koristiti u bilo koje vrijeme tijekom dana kako bi se dopunio unos proteina. Za maksimalne rezultate upotrijebite nakon treninga. Zahvaljujući nultoj količini ugljikohidrata i masnoća, odličan je izvor bjelančevina za one koji pokušavaju minimalizirati potkožnu masnoću.

       

      Tablica nutritivnich vrijednosti

      Nutritivne vrijednosti1 doza (30 g)
      Kaloriji 110 kcal
      Masti 0,5 g
         od toga nasićene 0,33 g
      Saharidi 0,86 g
         od toga vlakna 0,79 g
         od toga šecéri 0,38 g
      Bjelančevine 24,59 g
      Soli 0,16 g

       

      Upozorenje

      Nije namijenjen djeci, trudnim ženama i dojiljama. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Nije nadoknada raznolike prehrane. Skladištite izvan dohvata djece. Skladištite na suhom u temperaturi do 25°C, štitite od izravnih sunčevih zraka i od mraza. Proizvođač ne odgovara za štetu nastalu zbog nepravilnog korištenja ili skladištenja.

      Proizvod je bio obrađen u uređajima gdje se također moglo obrađivati mlijeko, soja, jaja, rakovi, orasi i kikiriki.

      Pojedinosti o proizvodu
      Recenzije6
      Varijacije proizvoda
      Pitanja o proizvodu